Çalışana emekli ikramiyesi yattı mı, ne zaman yatacak? Ödemelerin hesaplara yatıp yatmadığını kontrol etmek isteyen emekliler banka üzerinden sorgulamalara başladı. Çalışan emeklilere yönelik ikramiye ödemesini de barındıran torba yasa görüşmeleri tamamlandı. Peki, çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye bu ay yatar mı?

Çalışan emekli ikramiyesi ne zaman verilecek?, Emekli ikramiyesi ödeme tarihleri belli mi?

ÇALIŞAN EMEKLİLERE 5 BİN TL İKRAMİYE AÇIKLAMASI

AK Parti Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş çalışmaların son durumunu açıkladı. Muş yaptığı açıklamada gelir ve aylık alan emekli ve hak sahiplerine tek seferlik 5 bin TL ödeme yapılmasına ilişkin kanuni düzenlemenin 2 Kasım’da yürürlüğe girdiğini hatırlatan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı “ Kasım ayında 10 milyon 429 bin 922 kişiye 44 milyar 468 milyon 838 bin 223 TL 34 kuruş ödeme yapılmıştır. “ dedi.

ÇALIŞAN EMEKLİLERE 5 BİN TL İKRAMİYE AÇIKLAMASI

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor: Temmuz ayında bitecek Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor: Temmuz ayında bitecek

ÇALIŞAN EMEKLİLERE 5.000 TL İKRAMİYE YATTI MI?

Çalışan emeklilere 5.000 TL ikramiye ödemesine ilişkin kanun teklifi TBMM’de görüşülüyor. Onay çıktıktan sonra Resmi Gazete’de yayınlanacak ve yürürlüğe girecek. Ödeme takvimi belli olmazken emekliler ödeme işlemleri başladıktan sonra sorgulamalarını emekli maaşı aldıkları bankaların müşteri hizmetlerinden veya internet bankacılığı üzerinden yapabilir. Yılbaşından önce ikramiyelerin hesaplara geçmesi bekleniyor.

ÇALIŞAN EMEKLİLERE 5.000 TL İKRAMİYE YATTI MI

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.