Samsun'da Safiye-Şenal Kuru çiftinin kızları ile Başoğlu Çelik Hasır ve Baş kaynak A.Ş firmalarının sahibi Yusuf Baş- Habibe Baş, çiftinin oğulları Emre Baş, düzenlenen düğün töreniyle dünyaevine girdi. 

NİKAHI DEMİR KIYDI

İlkadım İlçesinde Yelken Kulüp'te düğün töreninde  genç çiftin nikahı Büyükşehir Belediye Başkanı Demir kıyarken,  nikah şahitliklerini de Mustafa Berk Saraç ile Yasin Çelik Soydan yaptı.  Evlilik cüzdanını takdim eden Başkan Demir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın yeni evlenen çiftlerden en az 3 çocuk istemesini hatırlatarak, genç çifte mutluluklar diledi. 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Genç çift, bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayıp, mutluluklarına ortak olan  aile yakınları ve davetlilere teşekkür etti. Törende davetliler çalan şarkılarla  doyasıya eğlendi. 

YANLIZ BIRAKMADILAR

Düğün törenine Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Cumhuriyet Savcısı İsmail Oran,  AK Parti Atakum  İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek,  Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanı Ahmet Bayır, Yeşilyurt A.Ş Sedat Yeşilyurt,  iş insanları, iki ailenin ve genç çiftin yakınları ile sevenleri katıldı.

Buğrahan MAYUK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.