TURNUVA VE KAMP ORGANİZAYONU

Yılport Samsunspor Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar ve Futbol Akademi Koordinatörü Savaş Serdar, Franchise sistemi ile Bursa ve Gaziantep’e Yılport Samsunspor Futbol Okulu isim hakkı verdiklerini söyledi. Serdar, A Takımının şampiyonluğu, Akademi yaş gruplarının da Elit A Ligine yükselmesi ve bunlarla birlikte Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri'nin bitme aşamasında olması Yılport Samsunspor Futbol Okullarına olan talebi oldukça arttırdığını belirtti. Başvuruların titizlikle incelendiğini ve Ülke çapında yayılımın dışında yurt dışı başvurularının da olduğunu söyleyen Savaş Serdar; 6-14 yaş grubu çocukların Sürekli Eğitim Merkezi kapsamında Futbol Temel Eğitimi alacaklarını ve ilerleyen dönemlerde, Mustafa Kemal Erkanat tesislerinde turnuva ve kamp organizasyonlarının da düzenleneceğini belirtti.

DESTEK SAĞLAYACAK 

Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar, futbol okullarının yayılımının gerek kulübün tanıtımı gerek se genç oyuncuların tespiti için gerekli olduğunu, futbol okulu faaliyetlerini yürüten Antrenör arkadaşların da aynı zamanda gönüllü scout olarak yetenekli genç oyuncuların belirlenmesi konusunda akademiye destek sağlayacağını belirtti. Ulusal ve uluslararası alanda futbol okulu faaliyetlerinin artması için özenle çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

'ÇATI ALTINDA BULUŞALIM'

Bursa Yılport Samsunspor Futbol Akademi faaliyetlerini sürdürecek olan Adem Evren, "Atamızın kurtuluş savaşını başlattığı Samsun şehrinin ve Süper Lig'in takımı Samsunspor’un futbol okulu artık Bursa'da. Eğitim kalitesinden asla ödün vermeden çocuklarımızın bedensel, ruhsal gelişimlerinin yanında eğitim ve sosyal hayatlarına da altın dokunuşu yapan bir anlayışla Bursamızın Nilüfer ilçesinde hizmet vereceğiz. Asla unutmayın ne olduğumuzu biliyoruz. Ama ne olabileceğimizin sınırı yok. Gelin Samsunspor futbol okulu çatısı altında buluşalım" diye konuştu.

'MUTLULUK DUYACAĞIZ'

Gaziantep Yılport Samsunspor Futbol Akademi Faaliyetlerini sürdürecek olan Mehmet Şirin Yavuz ise şunları söyledi: "Gaziantep’te  bulunan yoğun çocuk ve genç potansiyelinin futbol ile birlikte gelişimlerinin bir adım öteye gitmesini ve halihazırdaki kültürün ilerlemesi için; tarihinde büyük başlangıçların ve başarıların olduğu Samsun şehrinin büyük takımı Yilport Samsunspor ile gerçekleştirmek istediklerini söyledi. Hedefimiz, çocuk ve genç sporcularımızı hareket eğitimi ve futbol ile gelişimlerine katkıda bulunmak olacaktır. Gaziantep’te faaliyete başlayacak olan Yılport Samsunspor ailemizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız"

Bora Kara

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.