Samsun'da hapis cezası bulunan o zanlı yakalandı Samsun'da hapis cezası bulunan o zanlı yakalandı

İYİ Parti İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Burcu Işıtan Satar, İlkadım'ı, "Her gelen yönetimde bir sıkışmışlık var" diyerek yorumladı.

"BU KADAR ATIL KALINMAMALI"

Satar, Kanal S ekranlarında Samsun Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Merve İlhan'ın sunduğu Haberin Penceresi programının konuğu oldu. İlkadım'ın devasa bir bütçeye sahip olduğunu belirten Satar, "Bu kadar bütçeye sahip bir belediyede, bu kadar atıl kalınmaması gerekiyor" dedi.

"DAHA VİZYONER YÖNETİLMELİ"

İlkadım'da daha vizyoner ve ekip ruhundan anlayan bir yönetim olması gerektiğini kaydeden Satar, "Biz burada İlkadım İttifak'ı kuracağız. Hem partimize gönül verenler hem İlkadım teşkilatımız hem de ilçemiz için gerçek manada bir şey yapmak isteyen bütün vatandaşlarımızla birlikte bir İlkadım  İttifak'ı kurup çalışmaya başlayacağız. Biz herkesin oyuna talibiz. Belediyeyi birlikte yöneteceğiz. İlkadım'da daha vizyoner, ekip ruhundan anlayan bir yönetim olması gerekiyor. İlkadım devasa bir bütçeye sahip. Bu kadar bütçeye sahip bir belediyede, bu kadar atıl kalınamaması gerekiyor. Uzun süredir her gelen yönetimde böyle bir sıkıntı var, bir sıkışmışlık var. Aday olacak kişilerin de risk alabilecek bir vizyona sahip olması gerekiyor. Eleştiriye de yeni projelere de açık olmanız lazım. Hep denenmişler üzerinden gitmemelisiniz" diye konuştu.

"DEMİRTAŞ'LA HENÜZ GÖRÜŞÜLMEDİ"

Satar, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın da henüz aday adaylığı için bir başvuru yapmadığını, bununla ilgili şimdiye kadar bir görüşme gerçekleştirilmediğini de sözlerine ekledi.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.