BUCASPOR'da yönetim ve Buca Belediyesi arasında yaşanan sorunlar yüzünden istifanın eşigine gelen teknik direktör Levent Eriş, görevine devam edecek.
Kulüp Başkanı Başkan Çetin Kayışlı, önceki hafta Buca Arena'da oynanan Karşıyaka-Şanlıurfaspor maçında Buca Belediye görevlileri tarafından Eriş'in oturduğu locadan çıkarıldığını hatırlatırken şöyle dedi:
"Hocamız bu davranışın ardından görevini bırakmak istediğini söyledi. Kendisinin talebini kabul etmemiz mümkün değil. Yaptığımız görüşmede Levent Eriş'i ikna ettik. Bizim birbirimize verdiğimiz sözler var. Onun önderliğinde takımımızı yeniden 1'inci Lig'e çıkaracağız. Levent Eriş, Bucaspor'daki görevine devam edecek."
Tüm engellemelere rağmen dimdik ayakta durduklarını ifade eden Başkan Kayışlı, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Bu hafta ligde startı vereceğiz. Diyarbakır'da Amed Sportif ile oynayacağımız mücadeleye odaklandık. Hiçbir dış mihrak birlik ve beraberliğimizi bozamayacak. Yaşanan olaylardan genç futbolcularımızın da olumsuz etkilendiğini düşünüyorum. Başta taraftarımız olmak üzere bütün dinamiklerimizin bizlere sahip çıkmasını bekliyorum."
Başkan Kayışlı, artık belediye ile yaşanan sorunların da rafa kaldırılması gerektiğini ifade ederek, "Bizlerin tek gayesi ilçemizin takımı olan Bucaspor'u yeniden başarılı günlerine döndürmek. Hepimiz el birliği ile kulübü kalkındıralım" diye konuştu.