Samsun'un doğasıyla eşsiz manzaralar sunan yerlerinden biri olan 'Kabaceviz Şelalesi' yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. İnternet kullanıcıları 'Samsun Kabaceviz Şelalesi', 'Samsun Kabaceviz Şelalesi nerede', 'Samsun Kabaceviz Şelalesi'ne nasıl gidilir' gibi soruları aratıyor. İşte Samsun'un eşsiz manzarasıyla 'Kabaceviz Şelalesi'...

Kabaceviz Şelalesi 4.jpg

SAMSUN KABACEVİZ ŞELALESİ

Samsun'un doğa içinde saklı kalan güzelliklerinden 'Kabaceviz Şelalesi' doğa ve fotoğraf tutkunları tarafından vazgeçilmez bir mekandır. Ayrıca doğada vakit geçirmekten hoşlananların bolca aktivite yapabildiği Kabaceviz Şelalesinde dağcılık, trekking, safari ve piknik yapmak mümkündür. Doğasıyla büyüleyen 'Kabaceviz Şelalesi' 65 metre yüksekliğe sahiptir. Doğasının yanı sıra şelaleden akan suyun ahenkli sesi eşliğinde öten kuşların cıvıltısı huzur veriyor.

Dört bir yanı orman ile sarılmış olan 'Kabaceviz Şelalesi' muazzam manzarasıyla adeta bir doğa resitali sunuyor. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun şekilde ziyaretine uğrayan 'Kabaceviz Şelalesi' eşsiz renkleriyle her mevsim ayrı bir güzellik sunuyor. Şelaleden akan su boyunca yürüyerek, aşağı tarafta yapılan doğa yürüyüşlerine eşlik edebilirsiniz.

Kabaceviz Şelalesi 5.jpg

SAMSUN KABACEVİZ ŞELALESİ NEREDE?

Samsun Çarşamba'da bulunan doğa harikası bu yer, il merkezine 32 kilometre uzaklıktadır. Her mevsim ziyaretçilerini bekleyen bu yer doğa ve fotoğraf tutkunlarının uğrak mekanları arasındadır.

Kabaceviz Şelalesi 7.jpg

SAMSUN KABACEVİZ ŞELALESİ'NE NASIL GİDİLİR?

Kabaceviz Şelalesi'nin bulunduğu bölgede dağcılık, safari ve doğa yürüyüşleri gerçekleştirebilirsiniz. 'Samsun Kabaceviz Şelalesi'ne iki yönden gidiş bulunuyor.

Samsun'un merkez bölgesinden Tekkeköy İlçesine geçerek, Çinik üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz. Diğer bir gidiş yolu ise Samsun'un Çarşamba İlçe merkezinden bir saatlik süren yolculuk ile doğa harikası bu yere ulaşabilirsiniz. Kabaceviz Şelalesi'ne giden yolun belirli bir kısmı asfalt olarak gidiliyor ancak şelaleye yakın olan 6 kilometrelik yol stabilize olarak kullanılmaktadır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.