Yerli ve milli otomobil Togg için bir devrin sonuna, yeni bir dönemin başlangıcına gelindi. Yeni dönemde, sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre, genel sipariş dönemi için ışıklar yakıldı. Yeni yılda siparişi verenler teslimat için sıraya girecek.

TÜM MÜŞTERİLERE AÇILIYOR

2023 yılında piyasaya sürülen Togg, çekilişte şansa göre kullanıcılara sunuldu. Nisan ayında yapılan çekilişle beraber, sipariş hakkı kazanamayan vatandaşlar 15 - 19 Ocak tarihlerinde öncelik sunuldu. Şimdi ise bu ekranlar tüm müşterilere açılacak.

Trafik cezalarında rekor artış Trafik cezalarında rekor artış

TOGG T10X MODELİNDE YENİ DÖNEM

Togg T10X sahibi olmak isteyenler, mobil uygulama Trumore üzerinden siparişlerini tamamlayabilecek. 2024 yılında çekiliş yapılmayacağı duyuruldu. Togg T10X teslimatları; sipariş sırası, konfigürasyon özellikleri ve diğer etkenlere göre planlanarak müşteriye sunulacak. Yeni yıl itibariyle kurumsal müşterilerden de sipariş toplanması hedefleniyor.

Yeni yılla beraber gelecek donanım versiyonlarında güvenlik ve konfor yazılımları sürekli bir şekilde güncellenecek. Bu şekilde yıllarda eskimeden kalması ve değerli bir ikinci el olması hedeflenen Togg modelinde, 2024 yılı için versiyon bilgileri paylaşıldı.

TOGG DONANIM ÇEŞİTLERİ

V1 Donanım;

Togg T10X için paylaşılan yeni yıl donanım versiyonlarında, standart 18 inç jantlara sahip olan V1 donanım tipinde;; Kablosuz şarj, anahtarsız giriş, akıllı telefonla akıllı erişim altyapısı, karartmalı arka camlar ve otomatik kararan iç dikiz aynası özellikleri yer alacak. Bu donanımlar "Teknoloji ve konfor" paketiyle gelecek. Müşterilerin isteğine bağlı olarak V1, arkadan itişli uzun menzil seçeneği de bulunacak.

V2 Donanım;

V2 donanım tipinde ise 19 inç jantlara sahip olan model V1 donanımına ek olarak; elektrikli, ısıtmalı ve hafızalı ön koltuklar, elektrikli bagaj kapaği, çevre görüş park kamerası, otomatik park asistanı, suni deri koltuklarla ön cam ve ısıtmalı arka koltuk özellikleri yer alan "kış paketi" sunulacak. Ayrıca acil durumlarda kendiliğinden devreye giren çocuk tespit sistemi standart olarak yer alacak.

karar

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.