Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Bilecik Kent Ormanı’nda Mithat Körler konseri verildi.
Konser öncesi konuşma yapan MHP Bilecik Kadın Kolları Başkanı Arzu Gülmüş Filoğlu, Anneler Gününün 10 Mayıs’ta kutlandığı ve o gün yapılacak bu etkinliğinin seçim çalışmalarından dolayı bu tarihe alındığını belirtti. Gülmüş Filoğlu, “Anneler günü evrensel bir gündür. Dünyada milyonlarca ana bugün çocukları tarafında sevgi ve saygı ile anılır. MHP Kadın Kollar Başkanı olarak annelerimize ve kadınlarımıza anneler günü programı düzenledik. Seçim çalışmalarımız yoğun olduğu için bu tür şenliklerimiz üst üste geldiği için Annelerimizi unutmayıp, bu arada öne alarak onları eğlendirmek istedik” dedi.
MHP Bilecik milletvekili adayları Bahattin Şeker ile Hüseyin Şensoy ise yaptıkları konuşmalarda, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin ülke için çok önemli olduğunu belirterek destek istedi. Şarkıcı Mithat Körler ise, MHP’nin düzenlediği ve hazırladığı “Anneler Günü” etkinliğine sanatçı olarak katılmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, "7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde ülkemiz için, memleketimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah ülkemiz için iyi olur. Ben Türk insanının her zaman sağ duyulu olduğunu bilincinde olan bir sanatçıyım. İnşallah Türk seçmeni gerekli oyunu vererek iradesini sandıkta gösterecek” dedi.
Konuşmaların ardından şarkıcı Mithat Körler, MHP’li kadınlara birbirinden güzel şarkılarını söyleyerek coşturdu. Konser sonrası MHP’li kadınlar kendi aralarında eğlenmeye devam etti.