Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, UEFA Konferans Ligi 2. haftasında Dinamo Kiev’i 3-0 yendikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

TFF BAŞKANI HACIOSMANOĞLU MAÇI İZLEDİ

Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun maçı tribünden takip ettiğini belirterek, "Başkanımla futbolla ilgili bazı görüşmeler yaptık. Süper Kupa maçlarının oynanacağı statlarla ilgili bilgi almak istedi. 'Samsun’a geleceğim, maçı izlemek istiyorum' dedi" ifadelerini kullandı.

"SAMSUN VE TRABZON ARASINDAKİ DOSTLUĞA MESAJ"

Başkan Yıldırım, Hacıosmanoğlu’na davetini şöyle aktardı: "‘Başkanım, o zaman birlikte gelelim, benim misafirim olun, bizi onurlandırın.’ Bu aynı zamanda futbol dünyasına ve özellikle Samsun ile Trabzon arasındaki dostluğa da bir mesaj oldu. Sağ olsun, kırmadı."

"SAMSPOR’UN TFF VE MHK İLE PROBLEMİ OLMAZ"

Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü: "Samsunspor'un TFF ile, MHK ile problemi olmaz. Bazen canımız yanıyor ve kızıyoruz ama tatlı sert bir serzenişteyiz. Öyle kalkıp diğer kulüpler gibi kötü konuşmuyoruz ama mesajımızı da veriyoruz." diye konuştu.

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR

Yıldırım, açıklamasını, "İbrahim Hacıosmanoğlu başkanıma teşekkür ediyorum bize destek verdiği için. Geldiği için mutluyum" sözleriyle tamamladı.

Samsunspor'un galibiyeti Ukrayna'yı karıştırdı!

AEK T.D. Marco Nikolic: "Samsunspor maçı çok önemli"
AEK T.D. Marco Nikolic: "Samsunspor maçı çok önemli"
İçeriği Görüntüle

Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım: "Elenecek diyenlere kapak olsun"

DAHA FAZLA SAMSUNSPOR HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Muhabir: NEJLA KAYA