Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Türk Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yılı dolayısıyla Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ilçe sınırları içerisinde bulunan polis merkez amirliklerini ziyaret ederek, çiçek verdi.
İlk ziyaretini Toroslar İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Gidiş’e gerçekleştiren Başkan Tuna, tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı kutladı. Türk Polisi’nin emniyet ve güven unsuru olarak milletin huzur ve güvenini tesis ettiğini vurgulayan Tuna, “Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, asayişin, huzur ve güvenin tesis edilmesi noktasında görevlerini hassasiyetle yerine getiren tüm emniyet mensuplarımıza minnettarız. Bu duygu ve düşüncelerle, 170. kuruluş yıl dönümüne ulaşan Türk Polis Teşkilatı mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, görevleri sırasında hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize, halen görevlerini sürdüren polis teşkilatı mensuplarına ve emeklilere aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum” dedi.
İlçe Emniyet Müdürü Gidiş de Tuna’nın Polis Haftası’nda yaptığı nazik ziyaretinden mutluluk duyduklarını belirterek, emniyet güçlerine sunduğu her türlü desteğinden dolayı teşekkür etti.
Tuna, daha sonra polis merkezi amirliklerini de ziyaret ederek, çiçek verdi.