Alanya Beşiktaşlılar Derneği’ni ziyaret eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yabancı kuralı konusunda getirilen yeni düzenlemenin menajerleri zengin edeceğini, Anadolu kulüplerini ise çok zor dorumda bırakacağını söyledi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Alanya Beşiktaşlılar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek binası önünde yolu trafiğe kapatan taraftarlar başkanın aracının önünü kesti. Başkanın aracının üstüne çıkan taraftarları polis güçlükle indirdi.
"STAT LİG SONUNA ZOR YETİŞİR"
Alanya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cengiz Aydoğan ile birlikte dernek binasına çıkan Başkan Orman, burada taraftarın formalarını imzaladı, şeref defterine yazı yazdı. İHA muhabirinin "Stat sezon sonuna yetişecek mi?" sorusu karşısında Fikret Orman, "Ben de istiyorum ancak zor gibi gözüküyor. Uğraşıyoruz" dedi.
"MİLYONLARCA PARA YURT DIŞINA ÇIKACAK"
"Yabancı kuralı konusunda getirilen yeni düzenleme kulüpleri nasıl etkiler?" sorusu üzerine ise Orman şöyle konuştu:
"Bizim açımızdan sıkıntılı olacak bir durum değil. Biz her duruma karşı hazırlıklıyız. Yerli oyuncuya da yatırım yapmaya devam edeceğiz. Çünkü başarının Beşiktaş ruhunu taşımayan bazı insanlar tarafından olabileceğine inanmıyorum ben. Bunun için de Beşiktaşlılığı hisseden yerli oyunculara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Buna devam edeceğiz. Türk sporu ve özellikle Anadolu kulüpleri açısından çok sıkıntılı olacağını düşünüyorum. Çok büyük paralar ve dövizler yine yurt dışına gidecek. Birçok menajerin zengin olacağını düşünüyorum. Allah sonunu hayır etsin."
Gündemlerinde transfer olduğun da ekleyen Orman, "Gündemimizde transfer var. Yabancı yerli bakacağız. Tam buraya gelirken arabada onu konuşuyorduk ama arabanın üzerine taraftarlar çıkınca konsantrasyonumuz bozuldu" şeklinde konuştu.