Es Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şerif Karaca, geçtiğimiz pazartesi günü kuruluşlarının birinci yılı nedeniyle düzenlenen dayanışma gecesine iştirak edenlere ve katkıda bulunanlara şükranlarını sundu.
Pazartesi günü düzenlenen etkinlikte, derneğin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle dayanışma, birlik ve beraberliğin sağlanması için bir kutlama programı yapılmış, programda; sanatçılar Aydın Aydın, Erol Ağıt ve Hazal sahne almıştı.
Renkli görüntülere sahne olan etkinliğin ardından açıklamalarda bulunan Es Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şerif Karaca, dayanışma gecesinde kendilerini yalnız bırakmayan, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Ağrı/Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü ve diğer kişilere teşekkür etti.
“Derneğimizin 1. yıl dönümü münasebetiyle bütün insanlarımızı bir araya getirmek istedik” diyen Karaca, “Burada adet, gelenek göreneklerimizi ayrıca gücümüzü, kaç kişi olduğumuzu göstermek için bu geceyi yaptık. Valimiz, bütün siyasi partiler, belediye başkanlarımız da bizi kırmadan geldiler ve bizi yalnız bırakmadılar” ifadelerini kullandı.
Öte yandan etkinlikte, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç, davetlilerle birlikte halay çekerek güzel görüntüler oluşturmuştu.