Bağımsız Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, ilçeyi barış ve huzur ortamında hep birlikte yöneteceklerini belirterek, "31 Mart'ta kaybedenleri de kazanacak bir anlayışla tüm Çarşamba'yı kucaklayacağız" dedi.

BÜTÜN ANKARA GÖRDÜ 

Dündar, Çarşamba Belediye Meydanı'nı dolduran yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen törenin ardından başkanlık koltuğuna oturdu. Törende sık sık birlik ve beraberlik mesajları veren Dündar, belediyenin hep birlikte şeffaf bir şekilde yönetileceğinin de altını çizdi. Dündar, "Siz değerli hemşehrilerimizin nasıl kadir kıymet bildiğini bütün Samsun gördü, bütün Ankara gördü. Allah'ın yardımı, yol arkadaşlarımızın gayreti, Çarşambalı hemşehrilerimizin güven ve itimadı ile hep birlikte kazandık. Sizler gibi yol arkadaşlarım olduğuna şükrediyorum. Sizler, 31 Mart'ta verdiğiniz büyük kararla, Hüseyin Dündar'a, memleketine hizmet yolunda geçit vermeyen siyaset mühendislerine nasıl yol verdiğini çok açık, ibretlik bir tabloyla gösterdiniz. Bu hareketi hep birlikte başlatıp bu noktaya getirdiğimiz için sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

ŞEFFAF YÖNETİM ANLAYIŞI

3 dönem boyunca yürüttüğü belediye başkanlığı sürecinde büyük bir köy durumundaki Çarşamba'yı modern bir şehir haline getirdiklerini, bundan sonra da gerçekleştirecekleri çalışmalarla hizmet elini herkese uzatacaklarını anlatan Dündarşunları söyledi: "Bugün Çarşambamız sizlerin sayesinde Allah'ın takdiriyle tarihi bir günü yaşıyor. Bütün Çarşamba'ya adaletli davranarak, dürüstlüğü ve fazileti elden bırakmayarak hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah. Bu vizyonumuza uygun olarak şehrimizi 143 mahallesiyle birlikte geliştirmeye devam edeceğiz. Yetkiyi aldık, bismillah dedik ve hizmete başlıyoruz. Çarşambamızı, şehir merkezimizi derhal derleyip toparlıyoruz. Belediyemizin hizmet elini her yere ulaştırıyoruz. Seçim sürecinde söz verdiğimiz gibi çalışmaya, Çarşambımızı özlediği belediyecilik hizmetleriyle buluşturmaya başlıyoruz. Kentsel dönüşüm çalışmalarımızı o bölgede yaşayan vatandaşlarımızla birlikte rızaları dahilinde görüşlerini alarak yeniden ele alıp değerlendireceğiz. Karayolu kenarındaki, şehir merkezindeki, altyapı çalışmalarının Çarşamba'yı Çarşambalıyı canından bezdiren, şehrimizi yaşanılamaz hale getiren o görüntüleri hep birlikte bunlarla ilgili çalışmaları başlatmak üzere kolları sıvıyoruz. Rektörümüzle, hayırseverlerimizle birlikte üniversite kampüsünü geliştirmek üzere çalışmalarımıza başlıyoruz. Artık seçimler geride kaldı. Çarşamba'yı, bize oy veren vermeyen bütün hemşehrilerimizi kucaklıyor ve hizmete başlıyoruz. Çarşambamızı bu anlayışla, bu barış ve bu huzur ortamı içerisinde bağımsız belediye başkanı olarak sizlere irtibatımızı her daim açık tutarak, açık bir yönetim anlayışıyla bir belediyecilik anlayışını burada sergileyeceğiz.31 Mart'ta kaybedenleri de kazanacak bir anlayışla tüm Çarşamba'yı kucaklayacağız." 

TÜYAP İnşaat Fuarı açılışı Kanal S ekranlarında TÜYAP İnşaat Fuarı açılışı Kanal S ekranlarında

MECLİS ÜYELERİNİ TOPLANTIYA ÇAĞIRACAK

Belediye meclis üyelerinin de itirazlar karara bağlanıp  mazbatalarını aldıktan sonra göreve başlayacaklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sizlerin seçtiği belediye başkanı olarak meclis üyelerimizi toplantıya davet edip çalışmaya başlayacağız. Çarşambamızın gelişmesi ve faydasına olacak işleri Çarşamba Belediyesi'nin meclisiyle çalışanlarıyla hep birlikte yürütmeye devam edeceğiz. Çarşambamızın güzel günleri, güzel yarınları olacak. Çarşambamızın güzel hizmetleri, yepyeni eserleri olacak. Çarşambamız adını yine başarılarıyla duyuracak inşallah. Biz bu şekilde kenetlendikten sonra aşamayacağımız engel yok. Böyle güzel insanların belediye başkanı olduğum için büyük bahtiyarlık duyuyorum." 

KANAL S'YE ÖZEL AÇIKLAMA

Kanal S mikrofonlarına da özel açıklamalarda bulunan Dündar, "Çarşamba çok müstesna bir gün yaşıyor. Bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Çarşamba Hüseyin Dündar'a hizmet noktasında yol vermeyenlere yol açtı. Çarşamba bu işe sahip çıktı. Ben hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.