Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçede bulunan okulların müdürleriyle bir araya geldi. Togar, "Okul müdürlerimizin taleplerini tek tek dinleyerek, kendilerden okulları ile ilgili yazılı taleplerini içeren evrakları teslim aldık. Yeni eğitim öğretim yılına kadar tüm okullarımızın isteklerini yerine getireceğiz" dedi. 

'İZ BIRAKACAK İŞLER YAPTIK'

Başkan Togar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, şube müdürleri ve okul müdürleriyle bir araya gelerek, okulların durumu hakkında istişarelerde bulundu. Eğitimin her zaman öncelikleri olduğunu kaydeden Togar, "İlçemizi eğitimde marka bir kent yapmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Eğitim her şeyin başıdır. Bizlerde bu ilçedeki eğitimin çok çok daha iyi olmasını istiyoruz. Hep birlikte ilçemizde iz bırakacak işler yaptık. Eğitimde de iz bırakacak çalışmalara, projelere ve işlere omuz omuza imza attık. Sizler evlatlarımızın geleceğine yön veren eğitim neferlerimizsiniz" ifadelerini kullandı.

KALİTELİ EĞİTİM VURGUSU

"Okullarımızın yapısı, fiziki durumu, bilişsel alt yapısı, çevresi, peyzajı ve konumu gibi daha bir çok konuda eğitimin en iyi kalitede olabilmesi için bizler elimizden geleni yapıyoruz ve de yapmaya devam edeceğiz" diyen Togar sözlerine şunları ekledi: "Toplantımızın ardından okul müdürlerimizin taleplerini tek tek dinleyerek, kendilerinden okulları ile ilgili yazılı taleplerini içeren evrakları teslim alıp yeni eğitim öğretim yılına kadar, tüm okullarımızın isteklerini yerine getireceğiz. Her şey geleceğimizin teminatı, aydınlık yarınlarımızın asıl sahibi evlatlarımızın geleceği için."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN