Samsun'un tanınmış iş insanlarından, makina mühendisi Barış Kaygusuz, milletvekilliği için yola çıktığını açıkladı. Kaygusuz, milletvekili aday adaylığını 15 Mart Çarşamba günü saat 12:00'de CHP il başkanlığında yapacağı basın toplantısı ile kamuoyuna duyuracak.

HALKIMIZA GİDİP, KAPILARINI ÇALACAĞIZ

Kaygusuz resmi açıklaması öncesi yaptığı değerlendirmelerde projeleri hakkında bilgi verdi. İktidar olacaklarına inancının tam olduğunu dile getiren Kaygusuz, "
14 Mayıs 2023'te yapılacak olan seçimlerde genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı olacak. Partimiz de, dostlarımız, Millet İttifakı ortaklarımızla birlikte iktidara gelecektir. Bu konularda en ufak bir kuşkum yok. Çünkü çok güçlü bir seçim kampanyası yürüteceğiz. Halkımıza gideceğiz, Samsun'un tüm kapılarını çalacağız, tüm projelerimizi anlatacağız ve nasıl bir Türkiye inşaa edeceğimize halkımızı inandıracağız. Bu çalışmaları yürütmek için sahaya çıkacak ekiplerimizi hazırladık. Cumhuriyet Halk Partisi'nin il ve ilçe örgütleri ile birlikte gece gündüz çalışacağız. Bu çalışmaları yürütürken Millet İttifakı ortaklarımızla da birlik beraberlik ve dayanışma ilkeleri çerçevesinde çalışarak, başarıyı yakalayacağız. Birleşe birleşe başaracağız. Çalışa çalışa iktidara geleceğiz. Tekrar söylüyorum bu konuda inancım tam, kendime olan güvenim sonsuzdur" dedi. 

İKTİDARI HEP BİRLİKTE KURACAĞIZ

Samsunlulara söz veren Kaygusuz sözlerine şu şekilde devam etti:

"Samsun'a sözümdür. Samsun'u kalkınmada öncelikli iller kapsamına aldırmak için çalışacağım ve Samsunumuzu partimizin programında da yer alan 'katma değeri yüksek ürünlerin üretileceği 5 bölge' projesindeki, önemli merkezlerden biri olmasını sağlamak, istihdamı artırmak, yeni istihdam alanları sağlamak için çalışacağım.

Türkiye'nin 2. yüzyılında; Millet İttifakı'nın iktidarını hep birlikte kuracağız.

Kısacası benim işim gücüm samsun olacak. Aday adaylığı açıklamama, partili yol arkadaşlarımı, Millet İttifakı paydaşlarımızı, gençlerimizi, kadınlarımızı ve tüm Samsun halkını davet ediyorum."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.