KARDEMİR Karabükspor Teknik Direktörü Elvir Baliç, hafta sonu Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maç için "Gerçekten tahmin etmek zor ama iyi maç olsun. Gönlümden geçen Fenerbahçe kazansın" dedi.
Kardemir Karabükspor hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına iki günlük iznin ardından kendi tesislerinde başladı. Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Baliç, geçen hafta sahalarında Karşıyaka'yı yenerek çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Ligde her takımın birbirini yenecek kaliteye sahip olduğunu vurgulayan Baliç, "O yüzden her maç zorlu geçecek. Şimdi Samsunspor maçını düşünüyoruz. Gerçekten kaliteli bir takım. Taraftarlarının önünde oynayacaklar. Ama biz Karşıyaka maçında aldığımız galibiyet moraliyle bu maçtan iyi bir skorla ayrılacağız diye düşünüyorum" dedi.
FENERBAHÇE KAZANSIN
Gazeteciler, Fenerbahçe ve Galatasaray'da futbol oynaması nedeniyle hafta sonu oynanacak derbi maçı skoru hakkında tahminde bulunmasını istedikleri Baliç, "Belki klasiktir ama derbiyi tahmin etmek zor. Performansa bakılırsa şu anda Galatasaray biraz daha heyecanlı, canlı ve iyi oynuyor. Fenerbahçe son maçlarda iyi oynamadı ama kazandı. Derbiler her zaman farklı. Bir de psikolojik olayı var. Galatasaray uzun yıllar deplasmanda kazanamıyor. Gerçekten tahmin etmek zor ama iyi maç olsun. Gönlümden geçen Fenerbahçe kazansın" diye konuştu.
Antrenman sırasında 12 bin 78'inci Passolig kartını alan Adem Gürsel isimli taraftar kırmızı mavili takımın kaptanı Muhammet Reis formasını hediye etti.

FOTOĞRAFLI