ÇARŞAMBA RAHAT YENDİ

Karasamsunspor ise deplasmanda Niksar Belediyespor ile karşılaştı. Samsun temsilcisi rakibine 4-0'lık skorla mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Lig Samsun temsilcilerinden Çarşambaspor sahasında Ulubey Belediyespor'u konuk etti. Çarşamba Şehir Stadyumu'nda gerçekleşen karşılaşmanın ilk yarısında Muhammed Enes (6. dakika)'in, gollü ile skoru 1-0 yaptı. Yarıda başka gol olmayın Çarşambaspor soyunma odasına önde gitti. İkinci yarıda da oyunda üstünlüğünü kuran Yeşil Beyazlılar rakibini Hasan Emre İmer'in iki(51 ve 54'üncü dakika) Mert Aktaş'ın (90+4'üncü dakikada), golleriyle 4-1 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı.

KARASAMSUNSPOR FARK YEDİ

Çarşambaspor sahasında rakibi Ulubey Belediyespor'u 4-1'lik skorla mağlup ederek, önemli bir galibiyet elde etti. 

Bölgesel Amatör Lig 19. haftasında Karasamsunspor deplasmanda Niksar Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Niksar İlçe Stadyumu'nda tansiyonu yüksek olan karşılaşmada Karasamsunspor rakibi karşısında üstünlük sağlayamadı ve sahadan 4-0'lık skorla mağlup olarak, büyük yara aldı.

ATAKUM BELEDİYESPOR SAHASINDA MAĞLUP

Atakum Belediyespor, sahasında konuk ettiği Tokat Belediyesi Plevnesspor'a1-2'lik skorla mağlup oldu 

Atakum Belediyespor sahasında Tokat Belediyesi Plevnesspor'u konuk etti. Atakum Belediyespor Sahası'nda gerçekleşen karşılaşmanın ilk yarısında Turuncu Mavililer kalesinde iki gol gördü.  İkinci yarıda rakibine üstünlük sağlama isteyen Atakum Belediyespor 63'üncü dakikada sahada 10 kişi kaldı. 83'üncü dakikada Samsun temsilcisi skoru 1-2 yaptı.   Ancak, yeterli olamadı ve sahadan 1-2'lik skorla mağlup ayrıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.