İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde Hüseyin Dündar coşkusu devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren ve ziyaretlerinde de yoğun bir ilgiyle karşılanan Dündar'a destek her geçen gün çığ gibi büyüyor. 

"ÇARŞAMBA'YI ÇARŞAMBA YAPTIN SEN"

Mahalle ziyaretlerinde samimiyetle karşılaşan Dündar, "Çarşamba'yı Çarşamba yaptın sen." , "Türkiye'nin çok ilinde buraya getirdiğin üniversitenin hiçbiri yok.", "Sizin yaptıklarınızı hiç unutmuyorum." sözleriyle karşılandı. 

Samsun Bandırma Gemi Müze, ziyaretçilerini Milli Mücadele dönemine götürüyor Samsun Bandırma Gemi Müze, ziyaretçilerini Milli Mücadele dönemine götürüyor

"YİNE BÖYLE ÇALIŞACAĞIZ"

Mahallelilere seslenen Dündar,  "Kavak dibinden Çarşamba'ya doğru gelirken, buradaki kentsel dönüşüm çalışmalarını n bütün aşamalarını biz tamamlamışız. 2019 yılında kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili inşaatlarımız, bloklarımız devam ediyordu. Yeşilırmak üzerine yaptığımız köprüler var, 2019 yılında ben ayrılırken, kimisi boğaz köprüsü diyor, kimisi çelik köprü diyor. Bu köprüyü biz Çarşamba Belediyesi'nin özkaynaklarıyla yaptık, biz böyle çalıştık yine böyle çalışacağız inşallah." dedi. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.