MAHALLELİLERLE BULUŞTU

Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, Gülören Mahallesi , Karakaya Mahallesi , Bezirgan Mahallesi , Aşağı Musalla Mahallesi,  Konukluk Mahallesi,  Kabaceviz Mahallesi, Yeni Köseli Mahallesi,  Yukarı ve Aşağı Dikencik Mahallesi ve Hacılıçay Mahallesini ziyaret etti. Vatandaşın yoğun ilgi ve sevgi gösterisinde bulunduğu Dündar, esnaf ve vatandaşların her biri ile yakından ilgilendi.

Samsun polisinden özel bilgilendirme: "Engelsiz emniyettesiniz" Samsun polisinden özel bilgilendirme: "Engelsiz emniyettesiniz"

"SORUNLAR ÇÖZÜLECEK"

Her ziyaret ettiği yerde büyük bir sevgiyle karşılanmaktan mutlu olduğunu belirten Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Av.Hüseyin Dündar, ilçenin çözüm bekleyen sorunlarını yeni projelerle çözmeye çalışacaklarını söyledi. Dündar ayrıca çok büyük büyük bir aile olduklarını belirterek  "Ziyaret ettiğimiz her yerde bizleri muhabbetle karşılayan hemşehrilerimi gördükçe çok büyük büyük bir aile olmanın mutluluğu içerisindeyim. Katılım sağlayan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.