‘DÜNDAR, ÖNCE YETKİYE İŞARET ETTİ’

Samsun’un Çarşamba İlçesinden Bağımsız Belediye Başkan adayı olan Hüseyin Dündar, seçim çalışmaları çerçevesinde gittiği Çaltı Mahallesinde vatandaşlara yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Dündar, Bağımsız bir aday olarak Çarşambalının karşısına çıktığını vurgulayarak, 31 Martta ilçe halkından yetkiyi alacağına işaret etti.

Resim

“ÇARŞAMBALI, İLÇENİN MENFAATİNE AYKIRI HER ŞEYDEN KURTULACAK”

31 Mart günü yapılacak seçimlerden inşallah sizlerden yetkiyi aldıktan hemen sonra hizmete başlayacağız ifadeleri ile sözlerine başlayan Başkan Adayı Dündar, “Çarşamba’nın kaybedecek bir 5 yılı daha yok. Çarşambamızın çok önemli gündemleri ve projeleri var. Yol ihtiyaçlarımız var, bu bölgenin sorunları var. Tüm bu sorunları çözeceğiz. En isabetli şekilde hangi noktanın neye ihtiyacı varsa, eskiden olduğu gibi, bize olan güveninizle çalışacağız. Biz buraya 15 yıllık belediye başkanlığımızla ve 15 yıl içerisinde yaptığımız eserlerle ve bize olan güveninizle geliyoruz.”

Resim

‘BU; ÇARŞAMBALININ BAŞLATTIĞI BİR HALK HAREKETİDİR’

Dündar, “Çarşamba sabırsızlıkla sandığı bekliyor. Çarşamba Bağımsız Belediye Başkanı hareketiyle, Çarşambalının menfaatine aykırı her şeyden kurtulacak. Bizim bundan önceki görev dönemlerimizde hangi gündemler, hangi konularla sizlerin hizmetinde bulunduğumuzu ve bunda da çok başarılı olduğumuzu biliyorsunuz. Ama bu sefer daha farklı olacak. Bu; Çarşambalının başlattığı bir halk hareketidir. 107 bin seçmenin güçlü desteği ile Çarşambanın her yerinde ilçenin menfaatine her konuyu ve hususu çok güçlü bir şekilde takip edeceğiz. 31 Martta Çarşambalının ortaya koyacağı bu karar çok önemli” dedi.

Resim

‘BUNLAR ÇARŞAMBALIYA HAKARETTİR’

Kanal S Ana Haber 29 Nisan Pazartesi Kanal S Ana Haber 29 Nisan Pazartesi

Dündar, konuşmasının devamında “Bağımsız Belediye Başkanı ödenek alamaz, çalışamaz. Bunları duyuyorsunuz değil mi? Bunlar palavra. Bunların gerçekle hiçbir alakası yok. Sizlerin huzuruna, sizlerin karşısına Belediye Başkan Adayı olmak üzere çıkanların ağzına yakışmayacak sözler! Böyle adaylık, böyle belediye başkanlığı, böyle yanıltmalar olmaz. Bunlar yakışmaz. Bunlar Çarşamba’yı, Çarşambalıyı ne zannediyor? Bunlar Çarşambalıya hakarettir. 31 Martta bu tür söylemlerden ve bu palavralardan kurtuluyoruz.”

Resim

‘NE PROJENİZ VAR, BİR ŞEY ANLATIN ŞU MİLLETE!’

Siz ne iş biliyorsunuz? Belediyecilikle ilgili ne biliyorsunuz? Ne çalıştınız? Ne projeniz var? Bir şey anlatın şu millete! Çaltı Mahallesinde ne yapacaksınız? Çarşamba ile ilgili ne yapacaksın? Çarşamba’da Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi var. İletişim Fakültesi var. Üniversite kampusu var. Oraya bir taş 5 yıldır koymadınız bari bundan sonra koyacak mısınız? Oranın gelişmesi ile ilgili bir faaliyet yapacak mısınız? Onu söyleyin. Cumhurbaşkanının adının ardında saklanıp onun adı ile hizmet mi olur? Siz çalışacak mısınız? Projeniz var mı?”

ÇARŞAMBA’NIN HEDEFLERİ VARDI’’

Çarşamba’nın sorunları var. Çarşamba’nın hedefleri vardı. Bu hedeflerle ilgili ne yaptınız? Geçmiş dönemde bizler tarafından yapılan Organize Sanayi Bölgesini gösteriyorlar. Organize Sanayi Bölgesini kim yaptı? Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili yaptığımız çalışmaları da bozdular! Önce çıktılar Batıyaka Pazaryerini taşıyacağız dediler. Bizim söylemlerimizi duyunca kim kaldırabiliyor yok öyle bir şey diyorlar. Kafalarında ki düşünceleri o alanı da konuta çevireceklermiş.

Resim

‘ADAPARK’IN CİĞERİNİ BETONLAŞTIRIYORLAR’

Yetmiyor bunlara, Yeşilırmak’ın kenarına rant alanı oluşturacaklarmış. Adapark’ı, Çarşamba’nın tam merkezinde ki Adapark’ın ciğerini betonlaştırıyorlar. Çarşamba’da konut yapmaya yer mi yok? Abdullah Paşa Meydanından Batıyaka Pazaryerine kadar olan bölgede Belediye’nin mülkiyetleri var orada. Şimdi daha yenisini duyuyoruz ki Askerlik Şubesi’nin olduğu yeri de kaldırıp, oraya da konut yapacaklarmış. Zihniyete bakın. Düşünceye bakın. Böyle olmaz. Bunlara Çarşamba müsaade etmez.

‘SİZ 5 YILDIR BİR ÇİVİ ÇAKTINIZ MI, YOK!’

Biz Çarşamba’nın gelişmesiyle ilgili, daha çok yol yapmakla ilgili, çocuklarımıza, gençlerimize oyun sahaları, spor alanları eğitim kurumları, kütüphaneler, üniversitelerden bahsediyoruz. Biz Yeşilırmak kenarında Türkiye’de örneği olmayan, lise kampüs alanı oluşturduk. Araziyi biz bulduk, biz. Adapark’tan Doğal Yaşam bölgesine kadar olan bölgede projelerimiz hedeflerimiz vardı. Siz 5 yıldır bir çivi çaktınız mı buralarda, yok!

‘BU MİLLET SİZE İNANMIYOR, DAHA DA İNANMAZ’

Kentsel Dönüşüm çalışması devam ediyordu. 2019’da ben bıraktığıma binalar yükseliyordu. Kentsel Dönüşüm alanı o halde kaldı. Şimdi 31 Mart geliyor, sandığa gidiyoruz ya. Geçenlerde Kentsel Dönüşüm bölgesine gitmişler. Kentsel dönüşüm bölgesi ile ilgili çalışmaları yeniden gündemlerine alacaklarmış. Bakacaklarmış. Size daha inanmazlar. Daha inanmazlar. Bu millet size inanmıyor.

‘ÇARŞAMBA; ‘NERDE KALDIN SEN BAŞKANIM?’ DİYOR’

Bu Çarşamba; eski belediye başkanları olarak, bağımsız belediye başkan adayı Hüseyin Dündar’a ‘nerde kaldın başkanım’ diyor! Çarşamba 31 Mart’ı iple çekiyor. Biz bunlar için geliyoruz. Çarşamba’yı yeniden istikametine koymak için geliyoruz. Çarşamba’yı yeniden geliştirmek için geliyoruz.” İfadelerini kullandı.

‘SİZ, TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNE SAYGILI DEĞİL MİSİNİZ?’

Bağımsız Aday Dündar, “Bağımsız Belediye Başkanı çalışamazmış. Ya siz millete neden hakaret ediyorsunuz? Siz Türkiye Cumhuriyeti devletine saygılı değil misiniz? Siz hukuk devletine inanmıyor musunuz? Belediyenin bütçesini, parasını devlet göndermiyor mu? Bunun başına bağımsız belediye başkanı gelirse, belediyenin parası mı kesilecek? Böyle yalan olur mu? Sizin karşınızda akıllı, ferasetli, aziz Türk Milleti yok mu? Siz kendinizi ne zannediyorsunuz? Böyle olmaz.

‘ÖNEMLİ OLAN PARALARI, KAYNAKLARI İYİ KULLANMAK’

Böyle milletin karşısına ben belediye başkan adayıyım diye çıkamazsınız. Böyle söylemler olmaz. Çarşamba Belediyesi’nin gelirleri belli. Çarşamba Belediyesi’ne devletin yatırdığı para belli. Bu bağımsız belediye Başkanı olsa da aynı. Partili başkan olsa da aynı. Sonra Çarşamba Belediyesi’nin topladığı vergiler belli. Emlak vergileri yatıyor. Partili yada bağımsız başkan olsa da bu vergileri, bu harçları almayacak mı belediye? İş bunda değil. İş bu toplanan paraları, kaynakları iyi kullanıp kullanamadığı önemli! Bu paraları yol yaparak hizmet yaparak mı değerlendirdin yoksa ziyan mı ettin? Yandaşa mı verdin, halka hizmete mi harcadın bunlar önemli” sözleri dikkat çekti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.