Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın, Kadim Bafra'nın yönetimi için yetkili kılınması MHP, İYİ Parti, YRP ve CHP oyları ile reddedildi. Kılıç'ın Bafra Belediyesi'ndeki görevli memur ve sözleşmeli personel için sosyal denge tazminatını belirlemesi için yetkili kılınması teklifi de kabul edilmedi. 

BAFRA'DA MHP'DEN AK PARTİ'YE 'HAYIR' OYU 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 2023 faaliyetleri hakkında kısa bir açıklama yaptı. Faaliyet raporu oybirliği ile kabul edildi. Toplantıda Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın Kadim Bafra Yönetimi, Sermaye Artırımı, Tazminat Belirleme konularına ilişkin verdiği teklife MHP'li meclis üyelerinden de hayır oyu geldi.

Samsun, Gazze için tek yürek oldu Samsun, Gazze için tek yürek oldu

HAMİT KILIÇ’A İLK RET KADİM BAFRA’DA

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın Kadim Bafra İnşaat Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim şirketi (Kadim Bafra), şirket tüzel kişiliğini temsile aksi karar alınana kadar yetkili kılınmasına; Kadim Bafra personeli Akif Soğuk'un Kadim Bafra Anonim Şirketine Yönetim Kurulu üyesi olarak atanması meclisin onayına sunuldu. Teklif MHP, İYİ Parti, YRP ve CHP oyları ile reddedildi. 

KADİM BAFRA SERMAYE ARTIRIMI KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ 

Kadim Bafra'nın 32 milyon 150 bin olan sermayesinin 55 milyona çıkarılması teklif edildi. Teklif Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi. 

SOSYAL DENGE TAZMİNATI YETKİSİNE RET

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın, Bafra Belediyesindeki görevli memur ve sözleşmeli personele Sosyal Denge Tazminatı ödenmesi, ödenecek miktarın belirlenmesinde, yetkili Sendika ile görüşme ve Belediye adına sözleşme metni imzalama yetkisi de talep edildi. Bu teklif de yine MHP, CHP, İYİ Parti ve YRP'nin oy çokluğu ile reddedildi.

HİSSELİ ARSA SATIŞI YETKİSİNE DE RET 

Hisseli arsa satışı yetkisinin Belediye Meclisi Encümeni’ne verilmesi de MHP, YRP, CHP ve İYİ Parti’nin 19 oyuyla reddedildi.

Toplantıda Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin muhalefet partileri ile beraber hareket ederek teklifi reddetmesi oturuma damgasını vurdu.

bafrahaber

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.