Aydınlar Group bünyesindeki Karadeniz Laminant Parke ve Aykar Konut firmasının sahibi Sezgin Aydın, sektörün önde gelen isimlerini gerçekleştirdikleri geleneksel iftar yemeğinde bir araya getirdi. Aydın, “Yoğun katılımla iftar yemeğimizde bir araya gelme fırsatı yakaladık. Tüm inşaat firması sahibi, müteahhit ve davetlilerimize teşekkür ederiz” dedi.

İLK BU FOTO KULLANILACAK  21-aydınlar haber ilan  (1).jpeg 

AYDINLAR GROUP BİR ARAYA GETİRDİ

Samsun’un markası Aydınlar Group, Tekkeköy ilçesindeki Grand Premium Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen ‘6. Geleneksel İftar Yemeği’ programında çok sayıda davetliye ev sahipliği yaptı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği yemeğe katılanlar, böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için Aydınlar Group Karadeniz Laminat Parke ve Aykar Konut Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Aydın’a teşekkür etti.

21-aydınlar haber ilan  (3).jpeg

“BİNİ AŞKIN KONUT YAPIYORUZ”

Çalışmaların ara vermeden yoğun bir şekilde devam ettiğine değinen Aydın, “1992 yılında ustalıkla başlayan serüvenimiz 2004 yılında da Karadeniz Laminant Parke A.Ş.’nin kurulmasıyla devam etti. Yıldız Entegre, Vario Clic, Vario Door bölge bayiliklerini aldık. Çebi Kolları, Red Color Boya, Bien Seramik ve Qua Granite bayiliğimiz var. Aykar Çelik Kapılarını kendimiz üretiyoruz. Tecnoplas PC üretim ve montajı, mobilya üretimi ve montajı yapıyoruz. Geniş çapta çalışıyoruz. Müteahhitlerle iç içeyiz ve yüklerini paylaşıyoruz. 2010 yılında da Aykar Konut’u kurduk. Şu anda bini aşkın konut yaptık. Şu anda da artarak devam ediyor” dedi.

21-aydınlar haber ilan  (6).jpeg

“BULUŞMA FIRSATI YAKALADIK”

Organizasyona katılan tüm davetlilere teşekkür eden Aydın, “Bu yıl 6. geleneksel iftar yemeğimizle sektörün önde gelen isimleriyle buluştuk. Güzel bir atmosfer yakaladık. Alt bayilerimiz, müteahhitlerimiz hepsi buradaydı. Sağ olsunlar sayelerinde, yoğun katılımla iftar yemeğimizde bir araya gelme fırsatı yakaladık. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz” diye konuştu.

21-aydınlar haber ilan  (4).jpeg

YOĞUN KATILIM OLDU

İftar yemeğine İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, SİMDER Dernek Başkanı Yunus Güney, STK temsilcileri, çok sayıda inşaat firması sahibi, müteahhit ve davetli katıldı. Dilber BAHADIR

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

kapakta bu foto kullanılacak.jpeg

21-aydınlar haber ilan  (2).jpeg