Samsunlu Turgut Sezgin Almanya'da 3. kez güven tazeledi Samsunlu Turgut Sezgin Almanya'da 3. kez güven tazeledi

Samsun’da 1992 yılında ‘ahşap parke’ ile başladığı ticaret yolculuğunu bugün Karadeniz Laminant Parke ve Aykar Konut gibi 2 önemli şirketi bünyesine katarak sürdüren Aydınlar Group yöneticileri ve çalışanları, geneksel hale gelen Tirit Gecesi’nde bir araya geldi. Başarılı çalışanlara ödüllerin de verildiği gecede yeni hedefler belirlendi.

ÇALIŞANLAR MORAL DEPOLADI

Karadeniz Laminant Parke ve Aykar Konut gibi şirketleri bünyesine katarak sürdüren Aydınlar Group, yaklaşık 250 çalışanını ve ailelerini Tirit Gecesi’nde buluşturdu. Sektörün öncülerinden Aydınlar Group, ara dönemlerde düzenlemiş olduğu sosyal faaliyetler ile ustalarını ve çalışma arkadaşlarını bir araya getirerek hem birlikteliği pekiştiriyor hem de motivasyonun artmasına katkı sağlıyor. Geçen yıl çekiliş ile bir ustasını Umre’ye gönderen Aydınlar Group, bu sene ise bol ödüllü bir çekiliş ile Tirit Gecesi’ni şenlendirdi. 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Tirit Gecesi Ödül Töreni’nde, Aydınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Aydın tarafından  satış birincisi Fatma Karaoğlan ve ikincisi Kemal Turan’a plaket takdim edildi. Karadeniz Laminant Parke’den en fazla ürün alıp satışını yapan birinci Ayhan Kaçak ve ikinci İsmail Uyar isimli ustalara da plaket verildi.

USTALARIN GECESİ

Birlikteliği pekiştirmek adına çalışanları çeşitli sosyal aktivitelerle sık sık bir araya getirdiklerine değinen ve Samsun Medya Grubu’na özel açıklamalarda bulunan Aydınlar Group Karadeniz Laminant Parke ve Aykar Konut Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Aydın, “Ustalarımıza ve ailelerine özel bir gece düzenledik ve bu üçüncü kez gerçekleşiyor. Kapı, laminant, seramik, demir, mobilya, PVC ve boya ustalarımızla beraberiz. Bu gece ustaların gecesi. Onlara bu akşam ilimizin meşhur kaz tiridini ikram ettik. Ben de ustalıktan geldim. 1992’de başladım sektöre. Onlarla beraber mesailerim oldu. Hepsini çok seviyorum” dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.