TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Dr. Mehmet Muş, Atakum Devlet Hastanesi'nin yatırım programına alındığını ve önümüzdeki süreçte ihalesinin gerçekleştirileceğini söyledi.

Samsun’da kaybolan Esma Yığman'dan haber var! Samsun’da kaybolan Esma Yığman'dan haber var!

İHALESİ 2024'ÜN İLK YARISINDA

İlçenin Balaç Mahallesi'nde yapımı planlanan ve ilk etapta 350 yataklı olarak Sağlık Bakanlığı yatırım programına alınan Atakum Devlet Hastanesi'nin ihtiyaç halinde sayının 700'e çıkarılabileceğini belirten TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Muş, projenin bakanlıkça hazırlandıktan sonra ihalenin de 2024 yılının ilk yarısında yapılacağını açıkladı.

YATAK SAYISI 350'YE ÇIKARILMIŞTI

Hastanenin, 200 olarak öngörülen yatak sayısı, yine Dr. Mehmet Muş'un girişimleri sonucu 350'ye çıkarılmıştı. TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Dr. Mehmet Muş, Ticaret Bakanı olduğu dönemde Samsun'dan 1. Sıra AK Parti Milletvekili adayı gösterildiğinde Atakum Devlet Hastanesi'nin yatırım programına alınması için yoğun çaba göstermişti.

Daha önce 200 yatalı olarak planan Atakum Devlet Hastanesi, yine Mehmet Muş’un girişimleriyle 350 yatağa çıkarıldı ve Sağlık Bakanlığı yatırım programına alındı.

Elvan İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.