Cumhuriyet Halk Partisi, Parti Meclisi Toplantısı'nın ardından bir önceki Parti Meclisinde belli olmayan il ve ilçelerin belediye başkan adaylarının önemli bir kısmını ilan etti. Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise Cevat Öncü oldu. Öncü kararın ardından sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Seçim kampanyamızı, yüksek enerjimiz ile sağlıklı bir şekilde yürüterek seçimleri kazanmak önceliğimiz olacaktır." dedi. 

CEVAT ÖNCÜ'DEN İLK AÇIKLAMA 

Öncü, sosyal medyada hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak adımın açıklanmış olmasından büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Beni bu göreve layık gören, Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel ve Merkez Yönetim Kurulu üyelerimize, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi üyelerimize teşekkür ediyorum. Aday adaylığı sürecinde yakın ilgilerini gördüğüm ve seçim kampanyası sürecinde beraber çalışacağımız Samsun milletvekilimiz Sayın Murat Çan, Samsun İl Başkanımız Sayın Mehmet Özdağ, Parti Meclisi Üyemiz Sayın Nazan Güneysu, ilçe başkanlarımız ve tüm parti örgütümüze teşekkür ediyorum. Seçim kampanyamızı, yüksek enerjimiz ile sağlıklı bir şekilde yürüterek seçimleri kazanmak önceliğimiz olacaktır.

CEVAT ÖNCÜ KİMDİR? CEVAT ÖNCÜ NERELİ?

1963 yılında Samsun`da doğdu. İlk ve orta Öğrenimini Samsun`da tamamladı.1984 Yılında Yıldız Teknik Üniversitesinden mezun oldu.1985-1987 yılları arasında özel bir şirkette şantiye mühendisi olarak çalıştı.1988-2004 yılları arasında kurucu ortağı olduğu PALET Mimarlık Mühendislik Limited Şirketinde proje üretimi alanında çalıştı. Yine 1988 yılında kurucu ortağı olduğu BARET İnşaat ile halen Müteahhitlik alanında çalışmalarına devam etmektedir.1996-2013 yılları arasında Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği ve 2000-2004 yılları arasında TOBB Sektör Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. 2002-2011 yılları arasında çeşitli dönemlerde Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği ve Asbaşkanlık görevlerinde bulundu. 2000-2002 ve 2014-2016 dönemlerinde İMO Samsun Şube Başkanlığı görevinde bulunmuştur. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Samsun’da trafik kazası! Motosiklet sürücüsü ölümden döndü Samsun’da trafik kazası! Motosiklet sürücüsü ölümden döndü

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.