Atakum Rotary Kulübü 10. Çocuk Bilim-Kültür-Eğlence Şenliği, 2 Ekim Pazar günü Çobanlı İskelesi'nde, gerçekleştirildi. Çocukların doyasıya eğlendiği şenlikten elde edilen gelir ise Samsun'da tedavi gören lösemili çocuklar ile köy okullarının ihtiyaçlarının giderilmesinde kullanılacak.  

YARDIM HAREKETİ

Kurulduğu günden bugüne dek, topluma yarar sağlamak için sayısız projeler ve etkinlikler gerçekleştirdiklerini kaydeden Atakum Rotary Kulübü Başkanı Ahmet Cengiz, "Çocuk Şenliği’nden elde ettiğimiz gelirler ile bugüne kadar Çakallı bölgesinde tam teşekküllü bir cankurtaran temini, köylere içme suyu projesi, 19 Mayıs ilçesinde bir köy okuluna fen laboratuvarı tefrişi, lösemi tedavisi gören çocukların aileleri ile birlikte kaldığı NADEP (Nakil Aile Destek Projesi) binası, Gazi Müzesi restorasyonu gerçekleştirildi" dedi. 

İHTİYAÇLAR KARŞILANACAK

Şenliğe ilginin yoğun olduğunu ve katılımcılara teşekkürlerini dile getiren Atakum Rotary Kulübü Başkanı Ahmet Cengiz, "Çobanlı İskelesi'nde çok anlamlı bir etkinliğe imza attık. Bilim tiyatrosu, akülü araba, VR sanal gerçeklik oyunu, palyaço ile eğlenceli yarışmalar, yüz boyama, sihirbaz show, şişme oyun parklarının yer aldığı muhteşem şenlikte çocuklarımız doyasıya eğlendi. Bu şenlikten elde edilen geliri ise, ilimizde tedavi gören lösemili çocuklar ve ailelerinin konuk edildiği NADEP binamızın ve 'Bir okulumuz var' projesi kapsamında bir köy okulumuzun ihtiyaçlarını karşılayacağız" dedi.

YOĞUN KATILIM OLDU 

Şenliğe CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek ile Neslihan Hancıoğlu, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ve eşi Av. Gülay Deveci, Atakum Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Şevket Özkaya, çok sayıda vatandaş katıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.