Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, "Birbirimize sahip çıkmamız gereken bu büyük dayanışma seferberliği için sizleri bu Ramazan, fitre ve zekâtlarınızla Gıda Bankamıza ve Paylaşım Merkezimize bağış yapmaya ve katkıda bulunmaya davet ediyoruz" diyerek vatandaşlara seslendi.

DAYANIŞMA SEFERBERLİĞİNE DAVET

Başkan Deveci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Sevgili Atakumlular, Özgür Bölüşüm Derneği olarak, birlik ve beraberlikle başarabileceğimiz yardımlaşma ve dayanışmaya kurumsallık kazandırarak, belediyemizin denetiminde ve gözetiminde sürekli hale dönüştürebilmek için kurmuş olduğumuz Gıda Bankamız, açılışını üç yıl önce yaptığımız Ata Market aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine hizmetini sürdürmektedir. Birbirimize sahip çıkmamız gereken bu büyük dayanışma seferberliği için sizleri bu Ramazan, fitre ve zekâtlarınızla Gıda Bankamıza ve Paylaşım Merkezimize bağış yapmaya ve katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Vereceğiniz her türlü desteğe Atakum halkı adına şimdiden teşekkür eder, içten sevgi ve saygılarımı sunarım."

BELGE KARŞILIĞINDA TESLİM EDİLİYOR

Bireysel ya da kurumsal olarak ürün bağışı yapmak isteyenler, ürünleri Yenimahalle Mahallesi 3075. Sokak No:17 Atakum/Samsun adresindeki Ata Market’e ulaştırarak belge karşılığında teslim edebilmektedir. Nakdi bağışlar ise Özgür Bölüşüm Derneği’nin Halkbank Atakum Şubesi’nde bulunan TR75 0001 2001 2110 0016 1001 26 IBAN numaralı hesabına havale ya da EFT yoluyla ulaştırılabiliyor.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.