CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, "Göreve geldiğimizde açık semt pazarlarındaki koşullar iyileştirilecek ve buralara mobil tuvaletler tahsis edeceğiz" dedi.

KENT MEYDANLARI OLUŞTURULACAK

Türkel, Esenevler ve Taflan’daki pazar yerlerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Pazarlarda esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Türkel’e, “Başkanlığın hayırlı olsun”, “Oylarımız sana" gibi sözleri dikkat çekti. Serhat Türkel, kendisine gösterilen teveccühten dolayı teşekkür ederek, seçildikten sonra yine halkın başkanı, Atakum Belediyesinin halkın belediyesi olacağının sözünü verdi. Atakum ilçesinin farklı yerlerinde küçük kent meydanları oluşturulacağını söyleyen Serhat Türkel, “Türk-İş ve Televizyon Sapağı bölgeleri başta olmak üzere, şehrimizde araç ve insan yoğunluğunun hızlı biçimde arttığı bölgelerde Mekanik Katlı Otoparklar yapacağız İlçemizin farklı yerlerinde küçük kent meydanları oluşturulacağız” dedi.

Samsun'da yüzlerce uyuşturucu hapla yakalandı Samsun'da yüzlerce uyuşturucu hapla yakalandı

PAZAR YERLERİ MODERN HALE GETİRİLECEK 

Atakum’da sokaklarda kurulan pazar yerlerini modern bir hale dönüştüreceklerini de kaydeden Serhat Türkel, “İlçemizde sokakta kurulan Pazar yerlerini kapalı modern pazar yerlerine taşımayı hedefliyoruz. Ayrıca mahallelerde çok işlevli kapalı butik pazaryerleri kuracağız. Bu zaman zarfında açık semt pazarlarındaki koşullar iyileştirilecek ve buralara mobil tuvaletler tahsis edileceğiz” diye konuştu.

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.