Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Özlem Maraş, Samsun Motosikletli Kuryeler Derneği üyeleri olan 350 moto kurye ile bir araya gelerek, sektöre ilişkin sorunları dinledi.

"HİZMET SÖZLE DEĞİL VİCDANLA OLUR"

Moto kuryelerin sorunlarına kayıtsız kalmayacaklarını söyleyen Özlem Maraş, vatandaşa hizmetin sözle değil vicdanla olabileceğinin altını çizerek "Vicdanı olan her yönetici vatandaşın sorununu kendi sorunu diye bilir, algılar ve bunun çözümü içinde orada görevde olduğununun bilinciyle verdiği sözü yerine getirir. Dolayısıyla vatandaşa hizmet sözle değil, vicdanla olur. Atakum, 1 Nisan'dan itibaren vicdanlı, merhametli ve kadın elinin değdiği, sorunlarının çözüldüğü örnek ilçe olma yolunda ilk adımını atacaktır."ifadelerini kullandı. 

"EN HIZLI ŞEKİLDE ÇÖZÜME KAVUŞACAK"

Bozuk olan yollardan şikayetçi olup, can güvenliklerinin tehlikede olduğunu söyleyen kuryelere, sorunlarını en hızlı şekilde çözüme kavuşturacaklarını söyleyen Maraş: "Yolda alt belediye, üst belediye diye birsey olmayacak. Sizlere daha hızlı hizmet vermek için biz hepsini yapıp yıl sonu büyükşehirle masuplaşma yapacağız." dedi.

Samsun’da kaybolan Esma Yığman'dan haber var! Samsun’da kaybolan Esma Yığman'dan haber var!

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.