AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adaylığını, yoğun bir katılımla kamuoyuna duyuran ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz, "14 Mayıs'ta milletimizin teveccühü ile kazanan AK Parti olacak. Cumhur ittifakı olacak. Kazanan 85 milyon milletimiz olacak" diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

ÖN PLANA ÇIKACAK

Yılmaz, 22 ilden gelen federasyon ve dernek başkanlarının yanı sıra, kendisine destek veren Samsun'daki partililere de teşekkür ederek sözlerine başladı. Yoğun katılımla AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nda aday adaylığını açıklayan Yılmaz, "Geldiğimiz bu nokta itibariyle bu güzel güzide şehrimiz tarımda, ticarette, sanayide, sporda, turizmde, eğitimde ve tüm alanlardaki potansiyelini ön plana çıkararak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye 100 yılı mottosuyla Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 14 Mayıs 2023 seçimlerinde, AK Parti Samsun Milletvekilli aday adaylığı başvurumuzu yaptığımızı tüm hemşerilerimize, sizlere ve kamuoyuna duyurmaktan gurur duyuyorum" dedi. 

NİFAKLAR ARAMIZA GİREMEYECEK

"Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda Cumhur İttifakı'nın tüm paydaşları ile bütünleşerek, birlik ve beraberlik içerisinde saflarımızı daha da sıklaştırarak aday olalım olmayalım aramıza hiçbir nifakın girmesine izin vermeyeceğiz" diyen Yılmaz sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Tüm paydaşlarımız ile sahada Samsun için yarın değil, hemen şimdi diyeceğimiz ve Cumhur İttifakımızı, AK Partimizi ve Cumhurbaşkanımızın bu seçimden zaferle çıkması için elimizi değil vücudumuzu taşın altına koyacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Biliyorsunuz ki Samsunspor bizim kırmızı çizgimiz, sol yanımızı duygusal tarafımızdır. Sonuna kadar Samsunspor'un yanında olacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Takımımız bu yıl hak ettiği Süper Lig’e çıkacak ve sevincini tüm şehir olaraktan yaşayacağız."

Yılmaz'a, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, SAMKON Genel Başkanı Hasan Kaya Aşcı, Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu Başkanı Savaş Otruş, Sakarya Samsunlular Derneği Başkanı Adnan Pala, ASFED Samsun İl Başkanı Fatih Pişkin, İstanbul, Ankara, Samsun, Sakarya, Kocaeli, Bursa ve toplam 22 şehirde SAMKON'a bağlı federasyon ve derneklerin başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de destek verdi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.