Yavuz Ulgar henüz 21 yaşında ama bir servete sahip. 18 yaşında bir arkadaşının tavsiyesi ile başladığı web tasarım işine 21 yaşında zengin bir genç olarak devam ediyor.
Kendisini ’genç girişimci’ diye adlandıran Ulgar, bir seminer için geldiği Giresun’da yaklaşık 250 den fazla öğrenci, memur ve esnaf ile bir araya geldi, yaptığı sunumda kendi hayat hikayesi ve nereden nereye geldiğini anlattı. Ulgar, "18 yaşında herkes gibi hayalleri peşinde olan bir gençtim ve benim tek hayalim 20 yıldır ben ve kardeşlerim için çalışan annemi rahata kavuşturmaktı. Bunun hayali ile okumaya sımsıkı sarıldım ve şuan Karabük üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği bölümünde okuyorum ama ben okulu bitirmeden hayalimi gerçekleştirdim. İnsanlar bunu bana nasıl yaptığımı sorduğumda ise ben de onlara bir arkadaşımın tavsiyesi üzere dünya çapında ünlü bir web tasarım şirketi olan Mega Holding ile tanıştım ve kazandım diyorum" ifadelerini kullandı.
"Ben bu işe başladığım ilk dönemde kazandığım param sadece 100 dolardı" diyen Yavuz Ulgar, "Şimdiler de ise aylığım 7 bin liraya kadar çıkıyor. Bazı aylar ise daha fazla paralar kazanıyorum ve benim şuan bu sayede lüks bir arabam var ve annem artık çalışmak zorunda değil. Bu işte ben kendimin patronuyum. Bana bu işi tavsiye eden arkadaşım kendisi sadece web sitesi satın aldı ama çalışmadı ama ben çalıştım benim burada bir kaybım yok aksine kazancım var bizim işimiz sadece web sitesi satmak ve tasarlamak bütün yaptığımız bu" ifadelerini kullandı.