Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerinde Ocak ayındaki ilk taksiti ödemekte zorlananlar için başlatılan "Yarısını Öde" kampanyası duyuruldu. Garanti Bankası aracılığıyla yapılan ödemelerde faizsiz ek taksit imkanı sunulacak.

Her yıl Ocak ve Temmuz aylarında ödenmek üzere motorlu taşıtlar vergisi alınıyor. MTV'nin ilk taksidi Ocak sonuna kadar yapılmadığı hallerde ise araç sahipleri faiz ödemek zorunda kalıyor. 

MTV ödeme miktarları ise araçların yaşları ve silindir hacimlerine göre 2 bin 896 TL ile 34 bin TL arasında değişiyor. Son zamlarla cep yakan MTV taksitlerini yatırabilmek için birçok araç sahibi ise kredi kartı kullanıyor.

MTV KAMPANYASININ ŞARTLARI

MTV Ocak ayı ödemesini iki taksitte yatırmak isteyenlerin öncelikle Garanti Bankası kredi kartlarından birine sahip olmanız gerekiyor. Kampanyaya sms ile katılabiliyorsunuz. 

İslam Memiş uyardı: Altında sert dalgalanmalara dikkat! İslam Memiş uyardı: Altında sert dalgalanmalara dikkat!

Kampanyaya katılmak ve MTV borcunuzu faizsiz iki taksitle ödemek için MTV2 yazıp harcamanızdan sonra cep telefonu numaranıza gelen SMS'teki şifre ile 3340'a geri dönüş yapmanız gerekiyor. Banka tarafından verilen örnek ise MTV2 SIFRE' şeklinde gösteriliyor.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.