Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Türk Sanat Müziği Korosu’nda görev alan muhasebeci ve mali müşavirler işlerinin stresinden kurtuldukları koro çalışmalarına devam ediyor.
ASMMMO Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Naci Tunçel, ilk konserlerini Çanakkale Şehitleri’ni anma etkinliğinde gerçekleştirdiklerini belirterek, “2013 Aralık ayından bu tarafa özverili arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Türk halk müziğine gönül vermiş meslektaşlarımızla çalışıyoruz. Başta ASMMMO Başkanı Mehmet Okkalı ve bütün oda yönetimi bize ciddi manada destek veriyorlar. Onların destekleriyle biz de çalışmalarımızı yoğun ve özverili bir şekilde yürütüyoruz. Yeni vereceğimiz konserimiz için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Zeynep Yağmur Coşkundeniz çok yoğun iş temposunda çalışmalarına rağmen müziğin başka bir şey olduğunu ifade ederek, “Müzik her alanda olması gereken bir şey. İşten çıkıp buraya gelince sazın sesini duyduğumda bütün yorgunluğumu atıyorum. Burada olmaktan çok mutluyum” diye konuştu.