İZMİR'in köklü kulüpleri Altay ve Altınordu, A Milli Takım'ın dün İstanbul'da Yunanistan'la golsüz berabere kaldığı dostluk maçında sevinci ve hüznü bir arada tattı. 
Çağlar Söyüncü'nün A Milli Takım'a davet edilmesiyle 17 yıl sonra ay yıldızı ekibe İzmir'den bir futbolcu göndermenin gurururu yaşayan Altınordu, genç stoperin 1 dakika olsun forma şansı bulamamasına üzüldü.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, özel randevuda 6 oyuncu değişikliği yapmasına rağmen 19 yaşındaki savunmacıya görev vermedi. Çağlar, oyuna giremeyen 6 futbolcudan biri oldu.
Altınordu gibi, Altaylılar da iki farklı duygu arasında bocaladı. Yunanistan maçının 74'üncü dakikasında A Milli Takım formasıyla ilk kez sahaya adımını atan Trabzonsporlu Okay Yokuşlu, altyapısından yetiştiği siyah beyazlılara hem gurur, hem de burukluk yaşattı. Son olarak 2010-11 sezonunda Altay'da forma giyen Okay, bir sonraki sezon Kayserispor'a transfer olmuş, bu sezon başında ise Trbzonspor'un yolunu tutmuştu. Tarihinde ilk kez 3'üncü Lig'de mücadele eden Altay'da, altyapı patentli 21 yaşındaki Okay'ın başarısı siyah beyazlılarda karışık duygulara sebep oldu.

FOTOĞRAF