UMUT KALAYCI VE ZAFER YAMAN İKİNCİLİK KAZANDI

Mersin'in Toroslar ilçesinde Volo Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası gerçekleşti. Türkiye genelinde 27 erkek takımının katıldığı Volo Türkiye Şampiyonasında Samsun ilini temsilen katılan Alaçamspor Bocce takımı sporcuları Umut Kalaycı ve Zafer Yaman 4 gün süren çekişmeli ve heyecanlı maçlar sonucunda Türkiye ikincisi oldular.

BAL'da Samsun temsilcilerinin rakipleri ligden çekildi! Bu hafta maç yok BAL'da Samsun temsilcilerinin rakipleri ligden çekildi! Bu hafta maç yok

"HEDEFİMİZ MARŞIMIZI DÜNYA ŞAMPİYONASINDA OKUTMAK"

Beden eğitimi öğretmeni ve Bocce Milli takım antrenörü Gökhan Bozdemir, şampiyonada aylarca süren yoğun bir antrenman programı ile hazırlandıklarını belirterek, " Türkiye Şampiyonluğunu final maçında bir sayı ile kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Alaçamspor Bocce takımı 2024 yılında katıldığı Raffa Türkiye şampiyonasında Büyük bayanlarda Türkiye Şampiyonu, Okulsporları Bowling Genç kızlar Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu oldu. Volo Türkiye ikincisi olan sporcularımız 10-11 Mart Tarihlerinde Mersin de Volo Dünya Şampiyonası Milli takım seçmelerine katılacaklar. Hedefimiz 7-11 Mayıs’ta gerçekleşecek Dünya Volo Şampiyonasında ülkemize Şampiyonluk getirerek, istiklal Marşımız Dünya Şampiyonasında okutmak olacak. Sporcularıma Milli takım seçmelerinde başarılar diliyorum. Bize destek olan herkese şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

ELVAN İLHAN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.