Ziraat Odası binasında yapılan genel kurulda divan başkanlığını Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Aydoğdu, yardımcılığını ise Vedat Özyılmaz ve Erdal Avcı yaptı.

"HAKLARINI KORUMAK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ"

Faaliyet ve gelir gider raporlarının okunmasının ardından konuşan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir, yaklaşık 11 bin 500 üyelerinin bulunduğunu, üyelerinin haklarını korumak için mücadele ettiklerini söyledi.

AA-20230202-30152135-30152132-ALACAM_ZIRAAT_ODASI_BASKANLIGINA_YENIDEN_BEDIR_SECILDI

"ÇİFTÇİLERİMİZE HİZMET EDECEĞİZ"

Sadece çiftçiler için değil, Alaçam'ın ihtiyacı olduğunu düşündükleri organize sanayi bölgesi için de çalışma yaptıklarını anlatan Bedir, "Kamu kurumları ve muhtarlar derneği ile organize ettiğimiz tarım festivali ve yağlı güreşlerle hem ata sporumuza sahip çıkmak hem de ilçemizin tanıtımında katkıda bulunmak istedik. Tüm kuruluşlarla uyum içinde çalışacağız. Yeni oluşturacağımız yönetimle dört yıl çiftçilerimize hizmet edeceğiz." dedi.

AA-20230202-30152135-30152134-ALACAM_ZIRAAT_ODASI_BASKANLIGINA_YENIDEN_BEDIR_SECILDI

65 OYUN TAMAMINI ALDI

Daha sonra yapılan seçime tek aday olarak katılan Bedir, kullanılan 65 oyun tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi. Yönetim kurulu ise Hüseyin Sönmez, Turgut Şahin, Abdulkerim Gevrek, Duran Aydın, Erol Yaman ve Hakkı Bedir'den oluştu. Genel kurula İlçe Tarım ve Orman Müdürü Şenol Özcan ile davetliler ve oda üyeleri katıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.