2014 yılının son aylarında ve 2015 yılı ilk aylarında Alanya’da son 10 yıl toplamından daha fazla alt yapı yatırımı yapan Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş.(AEDAŞ), kadrosunu yeni isimlerle güçlendiriyor. TEDAŞ Mersin İl Müdürlüğü 2005-2014 yılları arasında Kontrol Mühendisliği-Başmühendis-Tesis Müdürü görevlerinde çalışan, Mustafa Altun, Akdeniz EDAŞ Alanya Bölge Koordinatörlüğünde Proje Tesis ve İşletme Yönetmeni olarak göreve başladı.
Alanya’ya il düzeyinde hizmet veren ve yatırım yapan Akdeniz EDAŞ, bu transfer ile yatırım alanında personel kadrosunu güçlendirerek hedef büyüttü. Alanya merkezde bu yıl ciddi bir tesis çalışması yapan Akdeniz EDAŞ, kırsal mahalle yatırımları için proje çalışmasına başladı.
MUHTARLARIN TALEPLERİ ALINACAK
Yatırım çalışmaları kapsamında 4 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00’da, Oba Stadının yanında bulunan Gençlik Merkezi’nde Alanya merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya geleceklerini belirten Akdeniz EDAŞ Alanya Bölge Koordinatörü Ahmet Sait Akboğa, muhtarların taleplerini alacaklarını söyledi. Geçmiş aylarda tüm muhtarlarla değişik zamanlarda bir araya geldiklerini, şikayet ve önerilerini aldıklarını ifade eden Akboğa, “Bu toplantılar hem bizler hem de muhtarlarımız açısından son derece faydalı geçti. Yatırım çalışmaları öncesi bir kez daha kendileriyle bir araya gelerek taleplerini alacak ve çalışmalarımıza yön vereceğiz. Özelikle kırsal mahallerde 1980’li yıllardan kalma hatlarımız bulunmakta, bunlar için orta ve uzun vadede proje çalışması yapacağız. Tüm muhtarlarımızın toplantıya katılmasını umuyoruz” dedi.