AK Parti İl Başkanlığı koordinesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Yusuf  Ziya Yılmaz, ilçelerde Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışlarına katıldı.  Milletvekili adayları ile birlikte vatandaşlar ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Yılmaz, Atakum, Canik, İlkadım, Kavak, Ladik, Havza, Çarşamba, Vezirköprü ve il SKM açılışlarında hazır bulundu.

"GÖNÜLDEN DESTEK VERİLECEĞİNE İNANCIM TAM"

Türkiye'nin önemli bir seçim sürecini yaşadığını ifade eden Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekili genel seçimlerinde AK kadrolara vatandaşların gönülden destek vereceğine inancın tam olduğunu ifade etti.

TÜRKİYE ÖNEMLİ BİR DÖNÜM NOKTASINDA 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti kadrolarının ülkeye büyük kazanımlar sağladığını belirten Yılmaz, "Milli ve yerli bir anlayışla Türkiye büyük bir hizmet seferberliği ile gücüne güç katmıştır. Bu büyük kazanımlarımızın korunması ve geleceğe daha emin adımlarla yürümemiz için 14 Mayıs önemli bir dönüm noktasıdır. Halkımız en doğru kararı mutlaka verecektir." diye konuştu.
Samsun'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğinin her zaman tam olduğunun altını çizen Yılmaz, "Yeniden bu büyük desteği Sayın Cumhurbaşkanımıza, Cumhur ittifakına, AK kadrolara bekliyoruz. Halkımızla aramızla büyük bir gönül bağı var. Büyük hizmetler yeni dönemde de Allah'ın izniyle artarak devam edecektir. Ticaret Bakanımız ve Samsun Milletvekili adayımız Sayın Mehmet Muş ve diğer adaylarımız şehrimize ayrı bir güç katacaktır" şeklinde konuştu.

Yılmaz, seçim gününe kadar durmadan aralıksız çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.