AK Parti Konak İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Sevim Tozan, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Tozan bu kez engelli derneklerine gitti, seçildiği takdirde, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da onların daima yanında olacağını söyledi.

S.S. Ege Tüm Engelliler Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi Başkanı Tülay Yenici ve üyeleri, Genç -Oluşum Bedensel Engelliler Derneği Genç Oluşumun Sesi Haber Müdürü Levent Özmen, Ege Teko'da AK Parti Konak Belediye Başkan aday adayı Sevim Tozan ile engellilerin sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Aday adayı Tozan, bir kadın siyasetçi olarak engellilerin sorunlarıyla çok yakından ilgilendiğini ifade ederek, "Hayatımızda engeller olabilir. Bunda bizim suçumuz olmayabilir, hatalarımız sonucu engelli duruma düşmüş olabiliriz. Ama sonuçta hayat devam ediyor. Önemli olan engellerin hayatımızdan, yapılacak düzenlemelerle kaldırılması. Yeter ki, engeller beyinlerde olmasın" dedi.

AK Parti iktidarında engellilerin sorunlarının bir bir kaldırıldığını hatırlatan Tozan, "Konak'a AK belediyeciliği getirerek, engellilerimizle elele güzel bir dünya kuracağız" diye konuştu.