İlkadım Belediye Meclisi AK Parti Meclis Üyesi Serkan Akyüz, meclis toplantılarının açılış ve kapanış oturumuna katılmayan Başkan Necattin Demirtaş'a 'Kaçış nereye kadar' diye sorarak tepkisini dile getirdi.

YUMAK HALİNE GELEN SORUNLAR

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın aralık ayı meclis toplantısının açılış ve kapanış oturumuna katılmaması tepkilere neden oldu. Demirtaş'ın sorunlardan kaçtığını iddia eden AK Partili Meclis Üyesi Serkan Akyüz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sayın başkan açılış ve kapanış meclisinde yoktunuz. Yumak haline gelen sorunlardan kaçış nereye kadar" ifadelerine yer verdi.

"İTİRAZIMIZ YAPTIĞINIZ HAKSIZLIĞA"

Ayrıca İlkadım Belediyesi'nde sözleşmeli personel alımlarında bazı meclis üyelerinin yakınlarının yerleştirildiği iddia edilirken, bu konuyla ilgili de eleştirisini dile getiren Akyüz şunları söyledi "Düştüğünüz bu durumdan sizi kurtarmak için 'Gelin bu sözleşmelerin 5-10 tanesinde tasarruf kullanın, geri kalanları adaletli düzgün bir şekilde belediyede çalışıp bu hakkı kazananlara hakkını verelim' dedik. Adaleti kabul etmeyip, usulsüz bir şekilde sorumluluğu alıp, hileli bir şekilde dağıttınız. Ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıktı. Sayın başkan işin sonunda kimseye yaranamadınız sözleşme yaptıklarınız da dahil. Şunu özellikle söylüyorum ki bizlerin işe aldığınız kişilerle kesinlikle bir sorunumuz yok. Keşke seçildiğiniz günden bugüne kadar 250-350 kişi işe alırken alsaydınız. Bizim itirazımız yönetim şeklinize yaptığınız adaletsizliğe haksızlığa."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.