AK Parti Trabzon İl Halkla İlişkiler Başkanlığı’nın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla Trabzon’daki 18 ilçede bugün saat 12.00’de eş zamanlı bir şekilde düzenlediği programda kadınlara karanfil dağıtıldı.
Ortahisar ilçesinde düzenlenen program kapsamında Kunduracılar Caddesinden başlayıp Uzun Sokak’tan devam eden ve Meydan Parkı’nda sonlanan yürüyüşte Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun’ yazılı tişörtler giydi.
Programa İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İl Başkan Yardımcıları Halil İbrahim Demirtaş ve Mahmut Yazıc, İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, Ortahisar İlçe Başkan Yardımcısı Cemal Yıldız, Milletvekili aday adayları Asım Aykan, Ergin Aydın, Necmi Mazlum ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Katılımcılar ellerindeki karanfilleri kadınlara dağıttı ve ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini’ kutladı.
Program sonunda konuyla alakalı açıklama yapan Başkan Revi, “Kadınlarımız bize Peygamber Efendimizin emaneti ve onlar bizim başımızın tacıdır. Bu güzel ve anlamlı günde teşkilat mensuplarımızla birlikte değerleri paha biçilemez kadınlarımıza karanfiller dağıttık. Gayet güzel ve keyifli bir şekilde geçti. Kadınlarımızın şaşkınlığı da mutluluğu da görülmeye değerdi ve biz de onların sayesinde mutlu olduk. Bu vesileyle kadınlarımızın ‘Dünya Kadınlar Gününü’ kutluyorum” dedi.
Öte yandan 17 ilçede de aynı saatte yapılan programa İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanları, İlçe Gençlik Kolları Başkanları, Milletvekili aday adayları ve partililer katıldı.