AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtuluş,yaptığı açıklamada şunları söyledi,"Temmuz ayında işçi emeklilerimizin de dahil olmak üzere. Öyle zannediyorum ki yüzde 40'lara yakın bir dokunuş gerçekleştirilecek. Aynı şekilde asgari ücrete de bir dokunuş gerçekleştirilecek" dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, merakla beklenen asgari ücret iyileştirmesine ilişkin önemli bir mesaj verdi. 

"EMEKLİ MAAŞLARINA YÜZDE 40 ZAM OLABİLİR"

Kurtulmuş, "Temmuz ayında işçi emeklilerimizin de dahil olmak üzere. Öyle zannediyorum ki yüzde 40'lara yakın bir dokunuş gerçekleştirilecek" dedi

"ASGARİ ÜCRET İÇİN FARKLI SEÇENEKLER MASADA"

AK Parti başkanvekili ve istanbul millet vekili numan kurtuluş,asgari ücretle ilgili olarak, "Bakanlığın önünde farklı seçenekler var. Bunlardan birisine karar verilir. Orada vatandaşımızda yanlış algı oluşturmayalım. Söylediğimiz memur işçi emeklileriyle ilgili bir düzenleme".diyerek asgari ücrette ilişkin açıklama yaptı.

EYT'LİLER İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Açıklamalarında EYT'lilere de değinen Kurtuluş,"Tarih söyleyip beklentiye yol açmak istemem, ama dediğim gibi bu konu hükümetin masasındadır." dedi

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.