AK Parti Terme Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul, aday gösterilip belediye başkanı olduğu takdirde ticaret, sanayi, turizm noktasında yüksek potansiyele sahip ilçeyi, 'Marka Şehir' haline getireceklerini söyledi.

CAZİBE MERKEZİNE DÖNÜŞECEK

İnsan odaklı projelerde her kesimden vatandaşın katılımını önemsediklerini de belirten Şenol Kul, halka hizmeti her alanda daha ileri düzeylere götürme kararlılığında olduğunu da söyledi. Terme'de yeni başarı hikayelerine imza atmak istediklerini kaydeden Kul, "Vizyon projeler tek tek hayata geçtiğinde Terme'nin çehresi değişecek. Terme cazibe merkezine dönüşecek" ifadelerini kullandı.

GENÇLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU

Şenol Kul, öte yandan Salim Demirci Demir Ürünleri 2. Geleneksel Kış Futbol Turnuvası'nın yapıldığı kapalı halı sahada final maçını izleyerek heyecanlarına ortak oldu. Burada genç oyuncularla bir araya gelip sohbet eden Şenol Kul, "Ülkemizin geleceği olan gençlerimizi kötülüklerden uzak tutmak için yapılması gereken en önemli şey onların sosyalleşebilecekleri alanların oluşturulmasıdır, Ünlü basketbol oyuncusu Michael Jordan'ın da ifade ettiği gibi 'Başarısızlığı kabul edebilirim ama denememeyi kabul edemem' sözünden de anlaşılacağı üzere sportif aktiviteler mücadele ruhunu ayakta tutar" dedi.

Ayvacık Kaymakamı Muhammed Raşit Aktay veda etti Ayvacık Kaymakamı Muhammed Raşit Aktay veda etti
Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.