Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, "Dinlemek bizim yola çıkış noktamız. Önce dinleyecek, anlayacak, Samsun'umuza tüm hemşerilerimizle birlikte hizmet edeceğiz" dedi.

İLÇELERDE VATANDAŞLA BULUŞUYOR

Halit Doğan, Havza ve Salıpazarı ilçelerini ziyaret etti.Havza'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelen Doğan, Salıpazarı'nda ise MHP İlçe Başkanlığı Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezi'nin açılışına katıldı. 

Memur-Sen 1 Mayıs'ı Samsun'da kutlayacak: Mitinge davet var Memur-Sen 1 Mayıs'ı Samsun'da kutlayacak: Mitinge davet var

"DAHA İLERİ TAŞINACAK"

Doğan, Havza'daki bir tesiste gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmada, tüm hemşerileri dinleyerek, Samsun halkının fikirlerini dikkate alarak kenti daha da ileriye taşımaya kararlı olduklarını söyledi. Havzalılarla da bir araya gelerek onları dinlediklerini aktaran Doğan, "Dinlemek bizim yola çıkış noktamız. Önce dinleyecek, anlayacak, Samsun'umuza tüm hemşerilerimizle birlikte hizmet edeceğiz. Samsun'umuz 17 ilçesinin tamamıyla birçok kültürel, doğal ve tarihsel güzellikleri içinde barındıran bir şehir. İnşallah hemşehrilerimizle bir araya gelerek Samsun'umuzu daha da ileriye taşıyacağız." dedi.

"PARLAYAN YILDIZ YAPACAĞIZ"

Salıpazarın'da da büyük bir coşkuyla karşılanan Doğan, "MHP Salıpazarı İlçe Başkanlığı Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezimizin açılışını; milletvekillerimiz Sn. Orhan Kırcalı, Sn. Ersan Aksu, AK Parti İl Başkanımız Sn. Mehmet Köse, MHP İl Başkanımız Sn. Burhan Mucur, MHP Salıpazarı Belediye Başkan Adayımız Sn. Osman Yüksel, Salıpazarı Belediye Başkanımız Sn. Halil Akgül, ilçe belediye başkan adaylarımız ve hemşehrilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Samsun'umuzda ve 17 ilçemizin tamamında birlik içinde, sağladığımız ahenk ve uyumla hareket edecek, mahalle mahalle, sokak sokak tüm hemşehrilerimizle birlikte Samsun'u Türkiye Yüzyılı'nın parlayan yıldızı yapacağız." ifadelerine yer verdi. 


Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.