AK Parti Ordu Milletvekili, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, AK Parti Samsun Milletvekili ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un 10 organize sanayi bölgesine anaokulları yapılması teklifini, bakanlığın yatırım programına alınmasının müjdesini verdi.

2023 YILININ SONUNDA AÇILACAK

Milli Eğitim Bakanı Özer, Ankara’dan Ordu’ya dönerken, Samsun’a uğrayarak, AK Parti Samsun Milletvekili ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve Vali Doç.Dr. Zülkif Dağlı ile görüştü. Bakan Özer, Ticaret Bakanı Muş’un, daha önce kendisinden talepte bulunduğu OSB’lara anaokulları yapılması teklifi üzerine, okulların bakanlığın yatırım programına alındığını müjdeledi. Okulların, bu yıl içinde tamamlanacağını da sözlerine ekledi.

MUŞ’TAN ÖZER'E  TEŞEKKÜR

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Samsun’da 10 OSB’ye 10 anaokulu kazandırılması konusunu yatırım programına aldıran Bakan Özer’e teşekkür etti. Bakan Özer, okulların yapımı konusunu  sosyal medyasında da paylaşarak,  “Okul öncesi eğitime verdiğimiz önceliğin bir sonucu olarak Samsun’daki 10 organize sanayi bölgesine 10 anaokulu yapımını yatırım programına aldık. 2023’ün sonuna kadar Türkiye’deki tüm OSB’ler bünyesine anaokulları açıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Merve İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.