"14 MAYIS DÖNÜM NOKTASI"

İlkadım ilçesinde programlar gerçekleştiren Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerilerini dinledi,  Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde destek istedi. İlkadım Yabancılar Çarşısı ziyareti ve mahalle toplantılarına katılan Yılmaz, 14 Mayıs'ın dönüm noktası olduğuna dikkat çekti.

YILMAZ'DAN BİRLİK ÇAĞRISI

Günün birlik ve beraberlik, günün Türkiye Yüzyılı'na kenetlenme günü olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Yıllardır  Güçlü Türkiye yolunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK kadrolar büyük mücadeleler  verdi. Bu süreçte milletimiz bizi yalnız bırakmadı ama siyasi hedefi olanlar hırsla bu süreci sekteye uğratmak için elinden ne geliyorsa yaptı. Çok şükür, gökten inen bir adalet var. Onların tüm düzenini bozdu.  Milletimizin feraseti, ön görüsü o kadar büyük ki, hizmet ve eser siyasetine gönülden destek verdi" diye konuştu.
"Türkiye için gelin birlik olalım"  diyen Yılmaz, "Gelin 21 yılda yapılan hizmetlerin devamına evet diyelim, gelin çocuklarımızın iyi bir geleceğine evet diyelim. Eksiklikler mutlaka vardır. Bunların hepsini bu zamana kadar Ak kadrolar nasıl giderdiyse, bundan sonrada Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yine gidecek AK Parti'dir. Rabbim bizleri halkımıza, ülkemize, kentlerimize en iyi hizmetten uzaklaştırmasın" şeklinde konuştu.

Yaren Yalnız

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN