AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili ve Adayı Çiğdem Karaaslan, vatandaşları 4 Mayıs Perşembe günü saat 17.00'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı Büyük Samsun Mitingi'ne davet etti.

"HEP BİRLİKTE AĞIRLAYALIM"

Karaaslan Kanal S mikrofonlarına yaptığı açıklamada, "Her şeyden önce bütün vatandaşlarımızı Perşembe günü saat 5'te Cumhuriyet Meydanı'na bekliyoruz. Hem sayın Cumhurbaşkanımızı karşılamak için onu en güzel şekliyle ağırlamak için hem 14 Mayıs 2023 çok tarihi bir eşik, çok tarihi bir zaman dilimi olacak ülkemiz için çok önemli bir seçime gidiyoruz. Onun öncesinde biz 4 Mayıs 2023 tarihinide Samsun için unutulmaz tarihi bir an olarak hafızalara kazımak istiyoruz. Biliyorsunuz şehirlerimiz en güçlü mesajlarını meydanlar aracılığıyla veriyor, meydanların dili çok önemlidir ve Karadenizde bu en güçlü mesajı verecek şehir Samsun'dur dolayısıyla cumhuriyetin kuruluşuna giden yoldaki en önemli şehir. O meşalenin yandığı ve bütün anadoluyu aydınlatan şehir, Mustafa Kemal Atatürk'ün ilk adımı attığı şehrin çocuklarının bugün Cumhuriyetimizi değiştirmeye ya da Cumhuriyetimize yönelik tehditleri ifade edenlere karşı en güçlü cevabı yine bu şehirden vereceğine gönülden inanıyorum. O yüzden Perşembe günü saat 5'te Cumhuriyet Meydanı'nda ay yıldızlı bayraklarla hep birlikte inşallah bir dünya liderini sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı hep birlikte ağırlayalım diyorum." ifadelerini kullandı. 

"YOĞUN BİR KAMPANYA SÜRECİ"

Seçim sürecine ilişkin de açıklamalarda bulunan Karaaslan, "Yoğun gidiyor, çok hareketli aynı zamanda bir o kadar coşkulu ve çok güzel paylaşımları gerçekleştirdiğimiz boyutta gidiyor. Ben şunu çok önemsiyorum, bizim gidip anlatacaklarımız kadar dinleyeceklerimiz de önemli dolayısıyla biz hem bütün ilçelerimizde, köylerde, mahallelerde çok yoğun bir kampanya süreci yaşıyoruz" dedi. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.