AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Ersan Aksu, seçim çalışmaları Atakum'un Alanlı, Karaoyumca, Sarıtaş, Çamlıyazı, Meyvalı, Yukarı Aksu ve Yenimahalle mahalleleri ile İlkadım ilçesi Kadamut mahallesinde sürdürdü. Teşkilat mensupları ile birlikte vatandaşla ve esnafla buluşan Ersan Aksu, talep ve istekleri dinleyerek, 14 Mayıs seçimlerinde destek istedi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Ersan Aksu, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında Samsunlularla buluşmaya devam ettiklerini belirterek, ''Her daim sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bizlerin yanında olan, destek veren hemşehrilerimiz ile buluşmalarımız devam ediyor. Teşkilatımızın her mensubu ile sahadayız, 14 Mayıs'taki seçime hazırlanıyoruz. Çalışmalarımıza gece gündüz devam ediyoruz. Hemşehrilerimizle sohbet ederken, taleplerini de dinliyoruz. Bizleri gönülden kucaklayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Durmak yok, hep birlikte yola devam'' dedi.

SEÇİMLER YOL AYRIMI

14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerin bir yol ayrımı olduğunu belirten Av. Ersan Aksu, ''Hükûmete geldiğimiz 2002’den beri her seçimde milletimizle birlikte bu yol ayrımını yaşadık. Hatırlarsanız, milletimiz 2007 seçimlerinde vesayet ile millî irade arasında tercih yaptı. Milletimiz 2011 seçimlerinde 2023 hedeflerimiz ile eski Türkiye arasında bir tercihte bulundu. Milletimiz 2018 seçimlerinde 15 Temmuz darbe girişimine cevabını yeni yönetim sistemimize sahip çıkarak verdi. Bugün yine bir seçim arifesindeyiz, yine bir tercihle karşı karşıyayız. Bir yanda depreminden Millî Teknoloji Hamlesi’ne, bölgesindeki egemenlik haklarından küresel, siyasi ve ekonomik güç olma hedefine tüm başlıklarıyla ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu var. Diğer yanda 7’li masanın ve onların en hararetli savunucuları hâline gelen PKK ve FETÖ elebaşılarının hayali olan emperyalistlerin boyunduruğundaki Türkiye özlemi var. 14 Mayıs’ta tercihimizi doğrudan yana yapmalıyız'' dedi.

ŞAMPİYON SAMSUNSPOR'A TEBRİK

Seçim çalışmaları arasında Yılport Samsunspor'un şampiyonluk maçına da giden Ersan Aksu, Samsunspor'un Keçiören'i 4-1 yendiği maçı tribünden izledi. Takım ve taraftarlarla birlikte coşkuyu yaşayan Ersan Aksu, ''Şampiyon şehrin şampiyon takımı. Muhteşem taraftar, muhteşem futbol, muhteşem skor. Hepimize büyük sevinç, coşku yaşatan Samsunspor'umuzu gönülden kutluyorum'' diye konuştu.

ÖZCAN TEZCAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.