AK Parti Samsun Milletvekili aday adaylığını resmi olarak açıklayan ve seçim çalışmalarına tam gaz devam eden Op. Dr. Mustafa Seven, Salıpazarı, Terme, Çarşamba ve Ayvacık teşkilatlarıyla buluştu. 

TEŞKİLATLARLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Mustafa Seven teşkilat ziyaretlerine devam ediyor. Bu ziyaretler kapsamında Seven, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Başkanı İsmail Yaman, Kadın Kolları Başkanı Nurşen Arslan, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Çelebi ve yönetimleriyle, Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, Kadın Kolları Başkanı Güler Okumuş, Gençlik Kolları Başkanı Bahri Kara ve yönetimleriyle, bir araya geldi. 

PROJELERİNİ ANLATTI 

Seven ayrıca, AK Parti Çarşamba İlçe Başkan vekili Taner Mustafa Tercüman, Kadın Kolları Başkanı Hülya Banu Ak, Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Semiz ve yönetimleriyle, Ayvacık İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe, Kadın Kolları Başkanı Merve Salman, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keskin ve yönetimleriyle de buluşarak, milletvekili olduğunda gerçekleştirmeyi plandığı çalışmaları ve projeleri anlattı. 

SAMSUN BİZİM HAYATIMIZ

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan seven, "Samsun bizim hayatımızdır. Samsun’u dünya şehirleri arasında en üst sıralara taşımak için düşündüklerimi ve projelerimi daha önceleri birçok ortamda ve platformda ifade etmiştim. Gerek sahip olduğu hava, kara ve deniz ulaşım imkânları ile gerek güçlü alt yapısı ile verimli ovaları ve doğal güzellikleriyle Samsun vizyonu olan bir şehirdir. Şundan eminim ki; üretim, ekonomik kalkınma ve sosyal refah alanında Samsunumuzu çok güzel günler beklemektedir" dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN