AK PARTİ 19 MAYIS İLÇE BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA 

AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığında bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

19 Mayıs Seçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ile partililer katıldı.

Karaaslan, burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 21 yılda Türkiye'nin refah seviyesi yüksek ve büyük yatırımların yapıldığı bir ülke haline geldiğini belirterek, "En son Karadeniz'de çıkarılan doğal gaz ile dışa bağımlılığımız azalacak. Bu proje Cumhuriyet tarihimiz açısından dönüm noktası olma niteliğindedir. İnşallah 14 Mayıs akşamı ülkemizin her bölgesinde seçim zaferimizi kutlayacağız." dedi.

AK PARTİ TERME İLÇE BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA 

 AK Parti Terme İlçe Başkanlığında bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

AK Parti Terme İlçe Başkanlığında düzenlenen programa AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan ile partililer katıldı.

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, tüm vatandaşların bayramını tebrik etti.

Allah'tan herkese sağlık vermesini dileyen Yılmaz, "Allah'ım çocuklarınız, büyüklerinizle sağlık sıhhat içerisinde olmamızı nasip etsin. Rabb'im her şeyden önce bize sağlığımızı bağışlasın. Ondan sonra ülkemiz, ailemiz için yaparız. Bu mücadelede ömrümüz boyunca oluruz. Tekrar Ramazan Bayramı'nızı tebrik ediyorum." dedi.

AK PARTİ HAVZA İLÇE BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA

AK Parti Havza İlçe Başkanlığında Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Havza Seçim Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Başkanı Ferhat Gültekin, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin, eski Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ile milletvekili adayları, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Özdemir, katılımcıların bayramlarını tebrik ederek, "İnşallah 14 Mayıs'ta ikinci bayramı daha hep birlikte kutlayacağız." dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.